Taartschep

Taartschep

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTaartschep

Heb jij dat ook wel eens? Het moment suprême, het aansnijden van die zelfgemaakte verjaardagstaart... en je prachtige taartpunt valt -flop- op zijn kant. Of nog erger; naast het gebaksbordje! Tja, je gebruikt wat voorhanden is; het aansnijdmes, de kaasschaaf... Maar hier was een taartschep de redding geweest!

De taartschep is één van die keukenbenodigdheden die een beetje uit het zicht leek te zijn verdwenen. Hij is echter een enorme comeback aan het maken! Met de grote variëteit aan bakprogramma's op televisie is iedereen weer volop taart aan het bakken. En wanneer je zo'n verrukkelijke creatie serveert, ga je geen risico's nemen; de taartschep is de finishing touch van je bakkunsten!

Een taartschep medley

Denk niet dat een taartschep oubollig is! Vele bekende designers hebben zich over de taartschep gebogen en de resultaten mogen er absoluut zijn. Gemaakt van moderne materialen, en in een regenboog aan nuances, is er een taartschep voor elk servies of stijl.

Sommigen zijn zó avant garde in hun vormgeving; zo’n design verdient gewoon een plek in je vitrinekast! Je vindt ook fleurige serveersets met schattige bloemenprintjes of stoere strepen.

Qua materiaal kun je met de taartschep ook alle kanten op.

  • Wat dacht je van een een rustiek houten design?
  • Of chic aardewerk! Natuurlijk is een taartschep die klassiek van vorm en materiaal is ook nog steeds super hot.
  • Geen enkele taart misstaat de elegantie van een model in zilver of Chinees porselein.

Welke kleur of welk materiaal je ook kiest, dit handige stuk bestek verdient zijn plaatsje in je besteklade!

Pimp je taartschep!

Druk je eigen stempel op een taartschep door dit bestek te personaliseren! Een tof idee voor eigen gebruik, maar helemaal het einde als je hem kado wilt geven!

Gaat een vriendin of nichtje trouwen? Het speciale moment van het aansnijden van de taart wordt echt onvergetelijk als het met een schitterend bewerkt mes en taartschep gebeurt. Een huwelijkscadeau dat de jaren erna die geweldige dag telkens weer helemaal tot leven laat komen!

Je moet natuurlijk even uitzoeken wat het thema van de grote dag zal zijn, zodat je de taartschep met de juiste accessoires decoreert.

Tips voor een persoonlijke taartschep:

  • Breng een goede watervaste lijm aan op het handvat en wikkel er dan nauwkeurig sisaltouw of rafia omheen. Een prachtig au naturel effect.
  • Met secondelijm kun je bijna álles bevestigen. Wat dacht je van mooie strass steentjes? Of kleurige knopen?
  • Ook stof kan waanzinnig staan op het handvat. Een prachtig stukje kant bijvoorbeeld!

Een taartschep gebruik je wellicht niet dagelijks. Maar het mag toch werkelijk niet ontbreken als onderdeel van je bestek en in je collectie keuken accessoires! Sterker nog; je wilt er twéé! Een taartschep voor die speciale mijlpaal momenten, én een taartschep voor je appeltaart op de zondagse brunch.

Bij Westwing, Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan accessoires en meubels. Van servies tot tafel en van bed tot bank. Kies hier een mooie taartschep! Eentje die past bij de stijl in jouw keuken en op tafel. Laat je verder inspireren door het online magazine van Westing. Hier word je op de hoogte gehouden van de laatste trends, stijlen en kun je binnen kijken bij interieur experts. Ook komen er regelmatig lekkere recepten voorbij en kun je aan de slag met allerlei lekkers die je zorgeloos met een stijlvolle taartschep presenteert.