Tafelkleed katoen

Tafelkleed katoen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTafelkleed katoen

Geef je tafels van katoen! Met een katoenen tafelkleed wordt eten een feestje. Door het onbegrensde aantal kleuren, maten en motieven, zit er altijd een tafelkleed van katoen bij, dat past op jouw tafel. En waarom zou je het bij één katoenen tafellaken houden? Voor iedere dag een ander katoenen tafelkleed is een prima idee.

Daarnaast hoef je je met een tafelkleed van katoen niet te beperken tot gebruik in de keuken. De tafel in de huiskamer krijgt direct een nieuwe look met een nieuw tafellaken van katoen. Met de juiste kleur voegt een katoenen tafelkleed iets toe aan iedere inrichting. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden met katoenen tafelkleden!

Zoek je een tafelkleed? Katoen legt de basis voor iedere tafel

Heb jij een mooie houten keukentafel? Het blad is vaak een van de blikvangers van zo’n tafel. Het is daarnaast ook een van de kwetsbare plekken van de tafel. Tijdens het eten is het daarom verstandig om de tafel te bedekken.

Landelijk of minimalistisch, licht of donker, voor iedere keuken en keukentafel is een bijpassend tafelkleed van katoen te vinden. Daarnaast bieden de vele verkrijgbare motieven en kleuren een mogelijkheid tot variatie.

Kies in een moderne en veelal witte keuken juist voor kleurrijke katoenen tafellakens. Tijdens het eten zorgt dit voor een mooi contrast in een verder strakke en lichte keuken. Je kunt het kleed natuurlijk ook na het eten laten liggen, voor wat kleur.

Een tafelkleed? Katoen is veelzijdig

Naast tafelkleed voor in de keuken, kan je een tafelkleed van katoen voor nog veel meer gelegenheden gebruiken.

  • Picknick: Wat is er nu leuker dan picknicken met de kinderen of kleinkinderen? Voor deze gelegenheid is een tafelkleed katoen ideaal. Het is makkelijk mee te nemen en als er geen tafel in de buurt is, kun je het kleed ook makkelijk op de grond leggen. Je zit lekker en het is nog makkelijk uit te wassen ook!
  • Kinderfeestje: Een kinderfeestje is altijd gezellig. Het kan echter ook een hoop rotzooi en vlekken geven op je tafels. Kies voor tafelzeil en een tafelkleed katoen dat gecoat is. Door de coating van plastic houd je je interieur schoon en spaar je je originele katoenen kleedjes.
  • Een chic diner: Een mooi wit tafelkleed van katoen nodigt uit voor een lekker chic diner. Zorg voor mooi bestek, een luxe tafelloper en houd je niet in met kaarsen en kandelaars. Maak het af met fraai servies en deftige servetten en de avond kan al bijna niet meer stuk.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.