Tafellamp glas

Tafellamp glas

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTafellamp glas

Jij kunt zo intens genieten van het moment dat je thuiskomt en je tafellamp van glas kunt aanknippen. De verlichting van jouw glazen tafellamp geeft je een gevoel van helderheid en voorziet je van nieuwe energie. Plots pak je de stofzuiger, vul je de vaatwasser en zeem je de ramen. Je kunt de wereld aan.

Heb jij nou vaak een tekort aan energie? Is het licht in je huis heel mat en moet je soms met je ogen knijpen, voordat je dat ene ingrediënt in het kookboek kunt lezen? Dan is het misschien een idee goede lampen aan te schaffen in jouw huis. Een tafellamp van glas is een uitstekende optie voor jou.

Een tafellamp glas maakt het helder

Het led licht en de kleur van een tafellamp glas, en de sfeer waarvan deze woonaccessoires jouw huis voorzien, zijn onbetaalbaar. Tafellampen van glas geven niet alleen enorm veel energie en zijn het lichtende voorbeeld van helderheid, ze verspreiden ook een heel helder en goed licht door de kamer. Veel lampen zijn erg mat en zorgen ervoor dat je dingen niet goed kunt lezen of zien. De tafellamp van glas is hierop een zeer aangename uitzondering.

Hoe groter een tafellamp glas, hoe opvallender

Houd jij liever van grote lampen en veelomvattende vormen? Ook qua diameter is er uitstekend te variëren met een tafellamp. Glas met daartussen 18 of 24 cm aan ruimte behoort tot de mogelijkheden. Wil je nu echt opvallen met je tafellamp? Glas als materiaal naar een hoger level brengen en artistiek verantwoord je woonkamer opvullen? Probeer dan de prachtige bolvormige tafellamp. Glas in een perfecte ronde vorm met een effe oppervlak of sierlijke motiefjes.

Met glas alleen niet tevreden?

Is een tafellamp, glas en helder, je even teveel? Wil je dolgraag wat variatie in jouw huis wat betreft het materiaal van je meubels en lampen? Dan volgen hier een aantal tips:

  • Een design lamp: geen glas, geen stof, maar artistieke en sierlijke vormen voor de nodige afwisseling.
  • Een hanglamp: geen ruimte voor voetjes, maar wel een maagdelijk wit en leeg plafond tot je beschikking? Dan is dit de oplossing om je huis van voldoende licht te voorzien.
  • Een wandlamp: voor de mensen die ook hun plafond vol hebben hangen, maar toch een mooie en functionele lamp nodig hebben om lekker bij te kunnen lezen.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.