Tafelloper

Tafelloper

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTafelloper

Je hebt een mooie hoogglanzen of houten eettafel of salontafel in huis, maar toch vind je dat er iets aan ontbreekt. De mooie waxinelichthouders en het zilverwaar dat je hebt uitgestald, zijn rijkelijk aan het schitteren op tafel. Wat mist er dan nog? Wellicht een chique tafelloper!

Met een tafelloper is jouw tafel snel aangekleed! Geef je een chique diner voor meerdere personen of wil je een tafel versieren voor op een bruiloft? De tafelloper voegt binnen no-time een nette look toe aan jouw tafel!

Materialen

De taffelloper is te vergelijken met het welbekende tafelkleed. Meestgebruikte materialen voor de tafelloper, zijn katoen en zijde. Deze materialen lenen zich het beste voor mooie, verschillende kleuren en patroontjes op jouw tafelloper. Daarnaast is het makkelijk in de wasmachine te gooien als het vies is geworden. Voor de zijde tafelloper volgt wel een speciaal wasprogramma om de kwaliteit van het zijde te behouden.

Waarom de tafelloper?

Een tafelloper is erg goed te gebruiken op bijvoorbeeld bruiloftrecepties. Je kunt hier kiezen voor een zijde tafelloper in de kleur paars of wit, om zo de elegante sfeer van jouw bruiloft kracht bij te zetten. Om het geheel een persoonlijke touch te geven, kun je de initialen van jouw en je echtgenoot op de loper laten bedrukken. Kies je favoriete kleur en lettertype, en laat al jouw gasten genieten van een feestmaal aan tafel op jouw tafelloper!

Voor iedere gelegenheid

Behalve voor grote feestjes kun je de tafelloper ook inzetten als reguliere aankleding voor jouw tafel of tafels. Bij een speciaal thema voor Pasen of Kerst mistaat de tafelloper absoluut niet. Van pastelkleuren met een leuke kuikentjes- of eierenprint tot aan de dennenboomgroene kleur met een leuke rendierenprint; het is allemaal mogelijk.

Combinaties

De tafelloper staat vooral mooi op houten meubilair. Het contrast tussen de groffe houtstructuur en de delicate stof van de tafelloper, zorgt ervoor dat de elegantie van de tafelloper echt tot uiting komt. Pas dit toe op tuinmeubilair in de lente of zomer, waar je lekker met je familie en vrienden kunt genieten van een luchtige maaltijd!

Kleed jouw tafel aan!

Je kunt de tafelloper ook in lengte naar wens krijgen, afhankelijk van de lengte van jouw tafel of hoe je jouw tafel aankleedt met de tafelloper. Je zou het traditioneel over de gehele lengte van jouw tafel neer kunnen leggen, maar wat dacht je ervan twee tafellopers dwars over de tafel te gebruiken? Op deze manier geef je vier personen de mogelijkheid aan weerszijden van de tafel van elkaar te genieten, doordat ze met elkaar ‘verbonden’ zijn middels de tafelloper. Een goed aanknopingspunt dus!

Voor welke gelegenheid dan ook; de tafelloper biedt altijd een prima decoratie voor op tafel. Welke zul jij gebruiken voor jouw tafel?