Tafels op maat

Tafels op maat

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTafels op maat

Kun jij wel een nieuwe tafel gebruiken? En neem je geen genoegen met zomaar een tafel, maar wil jij precies een tafel op maat hebben? Waar wacht je dan op? Tafels op maat zijn ideaal voor in een bestaand interieur, die toe is aan een nieuwe tafel. Het is even passen en meten, maar dan weet je wel zeker dat je een perfecte tafel op maat kunt plaatsen binnen je interieur.

Tafels op maat zijn ideale tafels voor mensen die controle over de inrichting van het interieur willen hebben. En geef ze eens ongelijk! Je bent al jaren bezig met een interieur dat helemaal in orde is, en dan zou je ineens een tafel met vaste afmetingen ergens tussen moeten proppen. Onhandigheid ten top. Maak het jezelf gemakkelijk en plaats een tafel op maat. Meer weten over tafels op maat? Lees dan gerust verder.

Verschillende tafels op maat

Er zijn verschillende tafels op maatwerk te verkrijgen. Zo is het mogelijk een mooie nieuwe eettafel te plaatsen, maar wat dacht je van van een salontafel of een klein bijzettafeltje voor in je woonkamer? Heb je een nieuwe werktafel nodig, of heb je nog een leefruimte die wat kaal is en nog voorzien kan worden van een trendy tafeltje? Het is allemaal mogelijk met tafels op maat. Je hebt controle over de afmetingen, en je laat je niet verrassen door te grote of te kleine tafels die bij nader inzien toch niet passen.

Er zijn prachtige houten tafels op maat beschikbaar die jouw interieur laten stralen. Heb je al houten meubels staan? Geweldig! Vul dit aan met een houten eettafel inclusief houten stoelen en je eetruimte straalt weer als nooit tevoren.

Wil jij een tafel op maat plaatsen? Kies een mooi blad uit dat goed in je interieur past. Houten bladen kunnen mooi glad of juist ruw zijn, met verschillende soorten kleurtinten. Een industriële tafel met robuust blad? Een modern, houten tafelblad? Alles is mogelijk. Kies je eigen lengte- en breedtemaat uit en laat het feest beginnen!

Tips voor je tafels op maat

Er zijn zoveel mogelijkheden voor je tafel op maat, dat we je vast een aantal leuke tips meegeven.

  • Plaats een mooie houten salontafel op maat in je woonkamer. Kleed het aan met wat leuke accessoires en je woonkamer krijgt meteen een nieuwe tint.
  • Een trendy bijzettafeltje doet het altijd goed. Plaats deze bijvoorbeeld naast een bank of stoel en zet er een vaas met een mooi bloemstuk op.
  • Houd je ervan om lekker buiten te zitten? Laat dan een mooi houten buitentafel op maat maken. Deze buitentafel is van natuurlijk van hout gemaakt en minimaal bewerkt, voor een mooi natuurlijk en landelijk effect.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.