Tandenborstelhouder

Tandenborstelhouder

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTandenborstelhouder

Heb jij er ook zo'n hekel aan dat jouw tandenborstel of die van je partner of kinderen altijd overal rondslingerd? Ook in je badkamer wil je natuurlijk alles netjes geordend hebben met een eigen plek voor ieder artikel. Heb je al eens nagedacht over een handige tandenborstelhouder? Dat is een prima oplossing. Ook als je slechts een beperkte doucheruimte hebt of als je bijvoorbeeld je tanden poetst bij de wasbak in de bijkeuken komt een tandenborstelhouder zeer goed van pas.

Een tandenborstelhouder of tandenborstelbeker is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen, waarbij je de keuze hebt uit verschillende materialen zoals chroom of kunststof. Je zult nog versteld staan hoeveel verschillende soorten houders er zijn. Registreer je daarom nu gratis op onze website. Door je in te schrijven bij Westwing heb je direct toegang tot een breed scala aan tandenborstelhouders.

Orde en netheid

Met een tandenborstelhouder schep je thuis dus een stukje orde, maar dat is niet de enige functie van de houder. Een dergelijk accessoire kan de ruimte namelijk ook net dat kleine beetje extra geven; het helemaal afmaken. Het is dus ook niet verstandig om zomaar lukraak een tandenborstelhouder te kiezen. Deze moet namelijk wel goed passen bij de rest van de inrichting, bijvoorbeeld bij de wastafel en je andere badkameraccessoires. Als het ware moet de houder het geheel completeren. Normaal zou je je misschien niet zo druk maken om een houder, maar bij je thuis is dat toch net even iets anders. Daar wil je alles tot in de fijnste puntjes verzorgd hebben. De kleine details maken je huis namelijk helemaal af.

Een tandenborstelbeker of een houder is doorgaans vervaardigd van kunststof of chroom, maar in sommige gevallen worden er ook andere materialen gebruikt, zoals hout, bamboe, steen of glas. De meeste houders hebben de vorm van een beker, maar ook hier zijn verschillende variaties op. Veel houders kunnen gemakkelijk aan de muur of op de wasbak bevestigd worden. Een bijkomend voordeel van een tandenborstelhouder is dat je tandenborstel altijd op een vaste plek ligt en dat je deze altijd direct bij de hand hebt in je badkamer.

Badkameraccessoires en interieur

Kleur is belangrijk bij het uitkiezen van de juiste tandenborstelhouder. De meeste mensen kiezen qua kleur voor dezelfde look als hun wastafel of een kleur die past bij hun kastjes. Standaard zullen de kleuren wit en zwart veel voor komen, maar houders zijn in principe in iedere kleur te verkrijgen. Op die manier kun je gemakkelijk de houder uitkiezen die het beste bij jouw badkamerinterieur past. Vandaag de dag zie je dat er ook steeds opvallender kleuren worden gekozen voor het badkamerinterieur. Of je nu gaat voor klassiek of modern, een tandenborstelhouder kun je afstemmen op iedere ruimte. Zo kun je de look creëren die jij wilt, tot in de fijnste puntjes verzorgd.

Vandaag de dag zijn verschillende texturen en kleurschakeringen in het badkamerinterieur zeer populair. Het kan dan nog best lastig zijn daar een geschikte tandenborstelhouder bij te vinden. Ga je bijvoorbeeld bij een schakeling van zwart en wit in je interieur voor een zwarte of een witte tandenborstelhouder? Of ga je dan juist voor een andere kleur om contrast aan te brengen? En hoe combineer je drie of meer kleuren binnen één ruimte. Allemaal zeer belangrijke zaken om heel goed over na te denken als je bezig bent met het inrichten van het betreffende interieur.