Teak dressoir

Teak dressoir

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTeak dressoir

Wanneer je kiest voor houten meubels, dan kies je voor meer warmte en gezelligheid! Hout heeft een diepe warme kleur, die zowel in een modern, als in een klassiek interieur thuispast. Niet voor niets zijn houten kasten, stoelen en tafels momenteel erg populair. De toevoeging van een houten meubel kan al veel met de sfeer in huis doen. Kies daarom bijvoorbeeld voor een teak dressoir, wat je zowel in de woon- als slaapkamer goed kunt gebruiken.

Bovenop een teak dressoir zet je de tv, de lades en planken in de kast vul je met dvd’s, cd’s en bijvoorbeeld wat boeken. Zo heb je deze spullen netjes opgeborgen en direct een leuke toevoeging aan de meubelen in huis. Waar kun jij een teakhouten dressoir nog goed gebruiken? Lees snel verder en ontdek welke accessoires je met een dressoir van teak kunt combineren.

DIY: passende accessoires voor op een teak dressoir

Hout valt met verschillende materialen te combineren, wat het makkelijker maakt om passende accessoires voor een teak dressoir te vinden. Door moderne accessoires op een teakhout dressoir te zetten, kun je deze dressoirs ook in een modern interieur goed gebruiken. Voorbeelden van accessoires die goed op een teak dressoir passen, zijn:

  • Vrolijke bloempotjes met plantjes;
  • Een aantal gekleurde waxinelichtjeshouders;
  • Sierlijke zilveren kandelaars.

Dit zijn vanzelfsprekend slechts een aantal voorbeelden van accessoires, die je op een teak dressoir kunt gebruiken. Afhankelijk van de plek waar je een teak dressoir plaatst, kun je bepalen welke accessoires het meest geschikt zijn. In een slaapkamer zal je wellicht sneller kiezen voor zilveren kandelaars, terwijl in de woonkamer plantjes leuk staan.

Een teak dressoir in huis gebruiken

Een teak dressoir past op verschillende plekken in je huis, waarbij de woonkamer de meest voor de hand liggende plek is. Ook in een slaapkamer past een teak dressoir goed, al is het wellicht minder geschikt voor een tv. De tv staat op een dressoir namelijk vrij laag, waardoor dit vanaf je bed moeilijk zichtbaar kan zijn. Aan kastruimte in de slaapkamer heb je echter nooit teveel.

Naast het gebruik van een teak dressoir in de woon- of slaapkamer, is een teak dressoir ook ideaal voor in de gang of badkamer. Het hout sluit mooi aan bij de moderne uitstraling die vaak terug te zien is in badkamers. Zo heb je ook tijdens het douchen of badderen een gezellige sfeer! Waar ga jij het dressoir in je interieur gebruiken?

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.