Teak loungebank

Teak loungebank

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTeak loungebank

Met je frisse smoothie en croissantje met jam stap je de drempel over het terras op. De teak loungebank staat gelukkig net in de zon, want het voelt nog enigszins fris aan. Je zakt lekker weg in de kussens van je teak loungebank, terwijl de stralen van de zon over je gezicht heen dansen. Dit is genieten.

Het is natuurlijk heerlijk om elke zonnige ochtend op je eigen buitensofa te kunnen neerdalen en de frisse ochtendlucht in te ademen. Niet iedereen heeft echter luxe tuinbanken of andere tuinmeubelen op zijn terras staan. Ben jij op zoek naar mooie meubels voor buiten en past een teak loungebank perfect bij jouw tuin of terras? Twijfel dan niet en lees snel verder.

Een teak loungebank: Zomers, stoer en functioneel

Van alle tuinmeubelen ademt de teak loungebank toch wel de meest zomerse en relaxte sfeer uit. Dit meubelstuk is geschikt om lekker in weg te zakken of je languit op uit te rekken. De diepe houten kleur en de hardheid van het materiaal hebben tegelijkertijd ook iets stoers, waardoor zelfs jouw man trots kan zijn op deze aanwinst voor het buiteninterieur. Een zomers feestje of een intiem momentje in de avond? Allemaal perfecte gelegenheden voor de teak loungebank.

Aanvullingen zijn altijd welkom

De teak loungebank is uiteraard gemaakt van het hout van de gelijknamige boom en geeft jouw terras extra cachet. Ben jij echter niet tevreden met de teak loungebank alleen en heb jij vaak zoveel gasten over de vloer in de zomer dat je zitplekken tekortkomt? Dan kan de chaise longue een oplossing zijn voor jou. Deze verfijnde ligstoel met de herkenbare houten spijlen met ruimtes ertussen geeft jouw gasten de optie tot ontspanning en is de finishing touch op jouw buiteninterieur.

Opslag bij de hand

Misschien herken je het wel? Je bent net gaan zitten op je teak loungebank, maar bent van alles binnen vergeten:

  • Je boeken: heerlijk ontspannen lezen op jouw sofa
  • De kussens: voor extra comfort
  • Een deken: het kan ’s nachts wat afkoelen

Dan kan een dressoir uitkomst bieden. Deze verfijnde open kast biedt jou de benodigde opslagruimte en matcht prachtig met je teak loungebank. Ook kun je bijvoorbeeld in de open ruimtes van de kast rotan manden plaatsen. Hiermee geef je het dressoir en daarmee jouw terras net die extra verfijning.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.