Teak loungeset

Teak loungeset

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTeak loungeset

Wil je in jouw tuin ook het vakantiegevoel ervaren? En smul je van het idee om in een relaxte hoek te kunnen genieten van de lange zomerse avonden met vrienden en familie? Dan is het creëren van de ideale lounge set in jouw smaak, een absolute must.

Met een teak loungeset op jouw terras of in de serre kan je heerlijk in een neutrale en landelijke sfeer ontspannen. En met de juiste aankleding van de loungeset maak je er jouw unieke buitengevoel mee.

Geniet het hele jaar van de teak loungeset

Wanneer de zon gaat schijnen, de temperaturen stijgen en je een fijn gezelschap om je heen hebt, kan het geluk niet meer op. Zeker niet wanneer je al het hele jaar tegen een mooie teak loungeset aankijkt en je er nu pas echt gebruik van kan maken.

  • Want de teak loungeset kan in de winter gewoon onbeschermd buiten blijven staan. Het tuinmeubilair zal dan enkel, door verwering, in een mooie licht grijze kleur veranderen.
  • Vergaan zal de teak loungeset in ieder geval nooit.
  • En wanneer je liever de teak loungeset in dezelfde kleur houdt, kan je het hout behandelen met een teakolie. Op die manier krijgt de loungeset weer zijn oude kleur terug.

Geniet dus al vroeg in het voorjaar, de hele zomer lang, in het najaar en zelfs in de winter (met een vuurkorf erbij) van een teak loungeset.

Combineer met de teak loungeset

Met een stoere teak loungeset kan je in elk weertype buiten ontspannen. En de landelijke neutrale look past vaak ook nog eens in elke tuin. Maar vind je het juist leuk om een meer unieke stijl te creëren op jouw terras of balkon? Kies er dan voor om de teak loungeset met bijvoorbeeld een moderne salontafel te combineren. Zo realiseer je een leuk speels effect in jouw tuin.

En heb je maar een kleine ruimte buiten? Dan kan je er nog steeds een mooie teak loungeset plaatsen. Want doordat je deze volledig naar jouw wensen kan samenstellen, kan je ook op een klein oppervlak ultiem relaxen.

Een teak loungeset is het ideale meubel om in jouw tuin te kunnen genieten van het heerlijke buitenleven. Creëer een sfeer in de stijl die past bij jou. En nodig daarbij vrienden en familie uit om samen de lange zomerse avonden te beleven. En heb je niet veel ruimte of geen tuin? Ook op een balkon is een kleine teak loungeset de ultieme plek om volledig tot rust te komen.

Luxe teak loungeset bij Westwing

Wil je een exclusief exemplaar in huis hebben staan? Heb je wel eens bij Westwing gekeken? Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living wegschop, vind je een grote variatie aan luxe loungesets. En geniet deze zomer nog van je prachtige teak loungeset!

En het fijne is: bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%! Daar wordt iedereen vrolijk van!

Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw teak loungeset is nog maar één klik bij je vandaan!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.