Teak tafel

Teak tafel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTeak tafel

Een tafel is vaak de blikvanger en het middelpunt van de eetkamer. Als je een mooi, natuurlijk ogend en stevige tafel wil, dan is een robuuste teak tafel een prima oplossing. Het ziet er niet alleen prachtig en avontuurlijk uit, het geeft zelfs een exotisch tintje aan je eetkamer. 

De robuuste teak tafel

Teak is een robuust soort hout en is erg goed te implementeren in huis. Een teak tafel heeft talloze mogelijkheden om te combineren met een mooie set stoelen en andere accessoires in je huis. Het hout geeft die natuurlijke uitstraling van nu en kan zowel modern als klassiek gestyled worden. Helemaal leeg maakt deze tafel superstrak. Hoe meer je er op zet hoe persoonlijker je teak tafel wordt. Gebruik een blikvanger als een mooie vaas met bloemen van het seizoen. Zo verander je regelmatig het uiterlijk van je teak tafel. Een paar kandelaars in diverse soorten, maten en stijlen maken de sfeer compleet.

Waarom de teak tafel?

Een teak tafel heeft veel voordelen, we hebben ze even voor je op een rijtje gezet

  • De teak tafel kan tegen iedere weersomstandigheden. Geef je in de zomer dus een barbecue buiten en heb je een extra tafel nodig, geen probleem! Je verplaatst de teak tafel en je stoelen zo naar buiten. Als het even gaat regenen is er niks aan de hand, het robuuste hout kan prima tegen een buitje!
  • Combineer oud met nieuw, een teak tafel is lekker stevig, en met een paar moderne stoelen er om heen creëer je een uniek interieur geheel afgestemd op je eigen smaak.
  • Doordat de tafels en stoelen van teak zeer stevig en robuust zijn, kunnen ze tegen een stootje. De kinderen kunnen dus naar hartenlust spelen rondom en op de tafel. Er komen zelden krassen en je kunt de teak tafel gemakkelijk met een vochtige doek afnemen.

Natuur in huis

Om het natuurlijke karakter te behouden kun je een paar mooie planten bij de teak meubelen plaatsen. Wat felle decoratie in het oranje of rood geven een retro sfeer. Als deze houtsoort je aanspreekt kun je het aanvullen met andere meubels als salontafels, stoelen en kasten. Ook in de slaapkamer is teak een mooi materiaal voor een natuurlijke uitstraling.

Wie kiest voor teak hout, krijgt kwaliteit en robuustheid terug waar je vele jaren plezier van kunt hebben. En wil je veranderen, verhuis je de teak tafel zo naar de kinderkamer als hobbytafel, naar de tuin of als klustafel.