Teak tuinbank

Teak tuinbank

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTeak tuinbank

De lange zomerse avonden zijn weer aangebroken. En eindelijk kan je weer naar buiten en vrienden en familie laten genieten van jouw beroemde zomerse maal. Alleen het juiste tuin meubilair heb je nog niet, en je weet ook niet goed wat te kiezen.

Een mooie teak tuinbank is altijd een toevoeging aan een tuin of balkon. Het ideale meubel met genoeg zitplekken en een trendy look. Een teak tuinbank is vaak groot en heeft een natuurlijke en robuuste uitstraling. Past perfect dus tussen het groen buiten en kan het gehele jaar ook daar blijven. Zet de bank aan een tafel of creëer een extra zithoek achterin de tuin.

Kleed de teak tuinbank aan

De teak tuinbank heeft in eerste instantie een neutrale hout kleur. Deze kan je zo laten en voor een meer rustieke sfeer gaan. Of je kan ervoor kiezen om de teak tuinbank te schilderen in een kleur. Dit kan een meer eclectische uitstraling geven aan jouw tuin.

Verder kan je natuurlijk met mooie tuinaccessoires de boel en de bank opleuken. Denk aan trendy buiten kussens en leuke windlichten. Dan kan je de neutrale teak tuinbank zo laten als die is, en de sfeer creëren met andere items.

De teak tuinbank in de winter

Heb je de teak tuinbank eenmaal in de tuin staan, dan hoeft die daar ook niet meer weg. Je kan ervoor kiezen om de tuinbank onbehandeld te laten, maar dit kan vergrijzing veroorzaken. Dit gebeurt dan door een reactie van zuurstof en zonlicht met het teakhout. Maar als je het juist mooi vindt om jouw teak tuinbank geleefd te zien, dan is dit zeker een optie. Want de levensduur van de bank zal er niet op achteruit gaan.

Maar, als je toch graag de teak tuinbank in de kleur houdt waarin die oorspronkelijk was. Dan kan je deze behandelen door eerst de bank te reinigen en daarna het aan te  pakken met een teak olie.

Creëer met een mooie teak tuinbank een extra rustieke en neutrale sfeer in jouw tuin. Kleed de bank aan met extra tuinaccessoires en jouw buiten is klaar voor de lange zomerse avonden.