Teak tuintafel

Teak tuintafel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTeak tuintafel

Wanneer de eerste lentezon zich laat zien, vliegen je gedachten al naar de avonden waarop je in je eigen tuin de barbecue kunt aansteken. Je kan niet wachten om de tuinmeubelen tevoorschijn te halen en in je eigen tuin te genieten van de lange zomeravonden.

Bij de liefde voor de buitenlucht en een goed verzorgde tuin, kan een stevige tuintafel niet ontbreken! De beste keuze is dan een teak tuintafel. Van een teak tuintafel heb je jarenlang plezier. De natuurlijke en robuuste uitstraling van de tafel staat niet alleen geweldig in je tuin, maar is ook bestand tegen alle weersomstandigheden.

Waarom teak tuinmeubelen?

Wanneer je op zoek gaat naar houten tuinmeubelen kom je al snel uit bij teak. Teak is:

  • duurzaam,
  • bestand tegen allerlei weersomstandigheden en
  • makkelijk in onderhoud.

Daarom is teakhout het perfecte materiaal voor tafels, stoelen en banken buiten.

Teak tuintafel: Your shape, your style

Nog een voordeel van teakhout is dat het een heel bewerkelijk houtsoort is en je in vorm en formaat alle kanten op kunt. Rond, vierkant, ovaal of een rechthoekige teak tuintafel, groot of klein. You name it!

Met de juiste styling geef je met een teakhouten tuintafel een moderne of juist klassieke twist aan je meubelen en tuin.

Kies jouw favoriete kussens in de stoelen, een grote parasol, een tafelkleed, mooi buitenservies, een paar lantaarns en vazen voor op de buitentafel voor een perfect totaalplaatje. Teak tuintafels kunnen elke stijl hebben!

Tip!

Wil je niet voortdurend in de volle zon zitten? Kies voor een tafel met een gat voor een parasol in het midden van je tuintafel.

Zo blijft je teakhouten tafel mooi!

Het is niet nodig om teakhouten tuintafels te behandelen. De tafel afnemen kan met een vochtige doek en eventueel wat groene zeep. Zelfs kringen en vlekken zijn met een schuurpapiertje eenvoudig te verwijderen van deze tafels.

Wanneer je je meubels niet behandelt, vergrijst het in de loop der tijd. Om deze natuurlijke verwering te voorkomen kan je je tafel behandelen met teakfix, olie of wax. Realiseer je wel dat de kleur iets kan veranderen en je de behandeling zo nu en dan moet herhalen.

Wie kiest voor een teak tuintafel, heeft een tafel om jarenlang plezier van te hebben!

Vergeet niet een kijkje te nemen in Westwings online magazine! Hier vind je inspirerende ideeën en suggesties om van jouw huis en tuin een unieke plek te maken. Selecteer je favoriete items in de webshop, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw teak tuintafel is nog maar één klik bij je vandaan!