Teakhouten bankje

Teakhouten bankje

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTeakhouten bankje

Heb je vaak gasten over de vloer? En heb je eigenlijk nooit genoeg zitplek in huis? Dan is het tijd voor een nieuw meubelstuk dat ook niet te veel ruimte in beslag zal nemen nadat jouw gasten weer vertrokken zijn. Laat je verrassen door dit veelzijdige meubel!

Een mooi teakhouten bankje is het ideale meubelstuk voor in een kleine ruimte. Maar daarnaast is dit bankje ook heel leuk om als salontafel te gebruiken of als een extra meubel voor aan het voeteneinde van een bed. En met zijn robuuste sfeervolle look heeft jouw interieur direct een ware blikvanger.

Een teakhouten bankje? Multi inzetbaar..

Zin in een upgrade voor in huis of tuin? Behoefte aan meer zitplek? Op zoek naar een bijzettafel? Of een accessoire voor bij de garderobe? Een teakhouten bankje kan in zoveel behoeften voorzien..

Kies jouw stijl en geniet van deze behulpzame vriend in huis!

  • Maak het romantisch in de entree door een mintgroen geverfd houten bankje tegen een witte muur te plaatsen. Laat de lak een beetje verweerd zijn voor extra nostalgie. Samen met zachtroze kussens is dit een heerlijke plek om even rustig je schoenen aan of uit te trekken, of nonchalant je jas over te hangen.
  • Scandic chic en handig? Kies een naturel teakhouten bankje zonder rugleuning en gebruik deze als bijzettafel naast een licht getinte bank. Voorzie het bankje van koperen accessoires en plaats het op een lichtbruin rendieren vacht. Zo is jouw Scandinavische woonhoek compleet. Bij behoefte aan meer zitplaats, schuif je dit teakhouten bankje zo tevoorschijn..
  • Klaar met de rommel in je slaapkamer? Rondslingerende kleding en spullen die je niet het hele seizoen door gebruikt? Kies een teakhouten bankje met opslagruimte en plaats deze aan het voeteneinde van je bed! Ideaal voor bedlinnen en overzicht. Zo kom je weer tot rust.

Het teakhouten bankje als tuinbank

Naast dat een teakhouten bankje een trendy meubel is voor in een interieur, is het bankje ook ideaal voor buiten.

  • Want door zijn stoere uitstraling en sterke houtsoort, is het teakhouten bankje een tijdloze toevoeging aan jouw teakhouten tuinmeubelen.
  • En zelfs zonder onderhoud zul je ook het bankje het hele jaar door buiten kunnen laten staan. Wel kan het teakhouten bankje dan verkleuren naar een grijze tint.
  • Vind je deze verwering niet mooi? Dan kan je het teakhouten bankje ook met een teakolie behandelen. Hiermee krijgt het bankje gewoon weer zijn oude kleur terug.

Zo creëer je met een trendy, neutraal teakhouten bankje een nieuwe frisse sfeer op jouw terras of balkon.

DIY: maak het teakhouten bankje zelf 

Wil je een uniek nieuw meubel en niet teveel geld eraan uitgeven? Dan kan je heel makkelijk ook zelf een teakhouten bankje maken. Je hebt hiervoor enkel teakhouten planken nodig, die je dan in het juiste formaat aan elkaar bevestigd met een aantal schroeven. Hou hierna het teakhouten bankje in zijn originele robuust houten staat of maak er een uniek kleurrijk exemplaar van.

Kleed het zelfgemaakte teakhouten bankje daarna aan met allerlei kussens of een kleedje in een leuk design. Zo creëer je snel  een extra trendy zit plek voor in jouw interieur of op het terras.

Een teakhouten bankje is een mooie toevoeging voor in een kleine ruimte. En omdat het van een sterk houtmateriaal is, kan dit bankje ook ideaal zijn voor in de tuin. Verslijten zal het teakhouten bankje nooit, eventueel verkleuren wanneer je hem niet behandelt. Maar dit kan ook extra sfeer geven in jouw tuin of op het balkon. En naast dat dit meubel extra zitruimte creëert, kan het ook mooi dienen als een salontafel of meubel aan het einde van het bed. Het teakhouten bankje is dus een praktisch meubelstuk, dat ook tegelijkertijd een ware blikvanger zal zijn in jouw interieur.

Meer inspiratie nodig? Dat kan! Neem dan een kijkje bij Westwing, Nederlands eerste Home & Living webshop met een groot en gevarieerd aanbod accessoires en meubels. Alles voor in huis en tuin! Jouw teakhouten bankje en andere tuinmeubelen zijn niet meer dan een paar klikken van je verwijderd. Lees alles over de nieuwste trends en DIY tips in het online magazine van Westwing. Stylisten en interieurexperts laten je zien welke stijlen trend on zijn en hoe jij daar zelf mee aan de slag kunt. Maak van jouw huis een mooi huis!