Telescoopladder

Telescoopladder

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTelescoopladder

De ladder; een essentieel accessoire in huis. We kunnen het voor allerlei dingen gebruiken, variërend van het verwisselen van de lampjes van de spotjes tot aan het ophangen van slingers, bij de keukenkast komen of buitenshuis om op het dak van de schuur te klimmen. Een baanbrekend concept in de wereld van ladders voor huiselijk gebruik is de telescoopladder.

Met een telescoopladder is geen enkele hoogte in en rondom het huis te groot. Schuif de stevige ladder uit tot gewenste hoogte en wees de hoogtes in en buiten het huis de baas!

Waarom telescoopladder?

De telescoopladder heeft zijn naam te danken aan het gelijknamig voorwerp. De telescoop heeft poten die op meerdere niveaus uitschuifbaar zijn. Ditzelfde principe is toegepast op de telescoopladder, waardoor deze uit te schuiven is tot wel vier meter lang! De buizen van de telescoopladder zijn hol, wat zich leent tot het in- en uitschuiven van de overige stangen. Daarnaast rusten de poten op vrij grote oppervlaktes, wat de telescoopladder tot een erg stevige ladder maakt.

Materialen

Doorgaans is de telescoopladder gemaakt van aluminium. Hierdoor is het licht en in volledig ingeklapte stand makkelijk mee te nemen. Erg handig als je plant elders een feestje te organiseren en jij in het decoratiecomité zit. Naast aluminium kun je ook kiezen voor een rvs variant op de telescoopladder. Deze materialen garanderen langdurig en probleemloos gebruik van de telescoopladder!

Ook outdoors

Ook voor buitengebruik is de telescopische ladder een geschikt voorwerp. Je kunt hem zelfs standaard buiten laten staan tegen de muur van je huis en weer oppakken wanneer je deze nodig hebt. Een leuk detail is om de telescopische ladder in ingeschoven stand op te hangen aan een ophanghaakje, of juist uitgeschoven op grotere hoogte. Zorg ervoor dat jouw functioneel accessoire tegelijkertijd de functie als designaccessoire vervult!

Zo goed als nieuw houden

Als je de telescoopladder vooral buitenshuis zult laten staan, moet je er rekening mee houden dat de mooie glans van het aluminium of rvs na verloop van tijd zal vervagen. Om de kwaliteit hiervan op hoog niveau te houden, is het aan te raden een polijstset aan te schaffen. Een polijstset bevat een polijstschijf en speciaal vloeistof om het aluminium of rvs oppervlak weer zo goed als nieuw te krijgen. Doe dit eens in de twee maanden voor optimaal resultaat en laat je telescoopladder helemaal stralen!

De telescoopladder laat extra zien dat een ladder een essentieel gebruiksaccessoire is in huis. Kijk snel naar welke mogelijkheden de telescoopladder voor jou heeft!