Theeservies

Theeservies

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTheeservies

Tea time! Droom je van een gezellig familiemoment in Engelse stijl? Vriendinnen op bezoek die je wil verwennen met een lekker stukje homemade cake of typisch Engelse scones? Met een prachtig theeservies oogt het extra luxueus!  

WAARUIT BESTAAT JE THEESERVIES?

Drink jij je thee gewoon uit een doorsnee kop? Zet je een steevast een suikerpot uit een ander assortiment op tafel? Dan is dit theeservies zeker iets voor jou! Je gasten zullen verrukt zijn!

• een suikerpot, met klontjes of kristalsuiker, zoals jij verkiest
• een melkkan, echte Engelsen drinken hun thee nu eenmaal liefst met een wolkje melk
• zes kopjes, niet te klein, niet te groot. Zo krijgt je thee meteen de perfecte drinkbare temperatuur!
• en uiteraard een prachtige theepot als pronkstuk van je servies

PORSELEINEN THEESERVIES

Je kiest uiteraard voor een authentiek porseleinen theeservies. Het porselein van boch villeroy is van uitstekende kwaliteit. Het porselein is stevig en duurzaam en toch voldoende fijn om het servies een elegante look te geven. Je kan opteren voor verschillende kleuren en modellen.

• wit met bloemenmotief voor de liefhebbers van een klassieke Engelse stijl
• wit zonder motief voor wie houdt van zuiver en eenvoud
• terracotta voor een natuurlijk interieur of teatime in de tuin
• fel rood voor een passioneel theemoment of gewoon een opvallend element
• pastelkleuren voor een theeservies in vintage look

THEEMUTS

Om je thee een hele lange tijd lekker warm te houden is er een theemuts als extraatje bij je theeservies voorzien. Voor elk model en stijl van servies vind je een bijpassende theemuts. Rood, pastel, met bloemen, sober wit of terracotta. Helemaal origineel is de gebreide theemuts inclusief pompom! Of misschien maak jij als handige Henrietta er liever eentje zelf? Exclusiviteit verzekerd!

DECORATIEF THEESERVIES

Eerlijk, dit theeservies oogt te mooi om verborgen te blijven in je keukenkast. Stal het uit op een mooie metalen, houten of rieten schaal op je salontafel of achter glas in de vitrinekast. Dit servies mag echt wel gezien worden! Haal voldoende soorten thee in huis want geen enkele gast zal nog naar een kop koffie vragen!

Ga op zoek naar een leuke doos of kistje om de verschillende soorten thee makkelijk aan te bieden. Je vindt er vast één die perfect past bij de stijl van je servies. Erg mooi zijn de houten kistjes met een thee assortiment die door bepaalde theeproducenten worden aangeboden. Origineler is een vintage blikken doos die je zelf gevonden hebt op een rommelmarkt in de buurt.