Tijdschriftenhouder

Tijdschriftenhouder

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTijdschriftenhouder

Kranten, kranten, kranten.. overal liggen ze, of ze stapelen zich ergerlijk hoog op. Je komt er door alle dagelijkse drukte soms nauwelijks aan toe het nieuws door te nemen. En dan weten ze zich aardig aan je op te dringen.. Samen met de tijdschriften die je altijd wel even doorbladert als het je uit komt en waarvan je het fijn vindt achteraf nog wat in op te zoeken, weten de kranten er heel goed een rommeltje van te maken.

Los deze tijdschriften-rommel op door alles bij elkaar te houden in een tijdschriftenhouder. Met een tijdschriftenhouder in huis vang je meer vliegen in een klap dan je in eerste instantie zou denken. Naast overzicht, geeft een tijdschriftenhouder een enorme boost aan sfeer en kun je hem ook voor andere doeleinden inzetten..

De tijdschriftenhouder: waar in huis?

Kende je de tijdschriftenhouder alleen voor op het bureau? Een recht opstaande map waar je magazines overzichtelijk in naast elkaar kunt zetten? Dat is nog maar het tipje van de berg aan mogelijkheden om kranten en tijdschriften op te bergen!

Naast de verschillende vormen, zijn er ontzettend veel stijlsoorten om uit te kiezen. Dit accessoire kun je tot het stijl item in huis maken!

Bedenk in welke ruimte jij het liefst je lectuur wilt hebben en welke mogelijkheden er binnen die ruimte zijn.

  • De meest klassieke plek voor een tijdschriftenhouder is die naast de bank. Een handige bak of tas met handgrepen houdt je leesvoer hier binnen handbereik.
  • Hang je vaak in de keuken en lees je graag de krant of een tijdschrift aan de keukentafel? Hang daar dan een tijdschriftenrek aan de muur!
  • Plaats een tijdschriftenhouder in de vorm van een mooie schaal of dienblad op tafel. Alsof de bladen je fruit zijn!

Hoe ziet jouw tijdschriftenhouder eruit?

Misschien ben jij iemand die graag alles volgens één lijn inricht. Of misschien heb je zin in een kleine stijlverandering, een begin voor een andere look in huis? Kies dan een tijdschriftenhouder die daar helemaal bij past!

  • Super Scandinavisch? Naast een witte of licht getinte bank, plaats je een houten tijdschriftenhouder en creëer je die bekende rust en natuurlijkheid zoals je die in Scandinavische interieurs terug ziet.
  • Industrieel! Houd jij van de stoere look zoals uit hoge fabriekshallen, waar de constructies van een gebouw allemaal zichtbaar zijn? Gebruik dan een stalen mand als tijdschriftenhouder. Eentje met een open vlechtwerk waar je de inhoud doorheen ziet. Want industrieel is wat het is!
  • Warm en huislijk gezellig? Kies dan een tijdschriftenhouder van vilt! Als een tasje zet je die naast de bank. Of je nu gaat voor grijs, zwart of juist een felle kleur dit materiaal heeft zo’n warme uitstraling dat het met deze tijdschriftenhouder onmiddellijk huislijk wordt!

Net even een andere tijdschriftenhouder

Naast het enorme aanbod aan bakken, manden, rekken, wandmeubels en andere producten die je als tijdschriftenhouder kunt gebruiken, zijn er nog een aantal andere accessoires die meer zijn dan alleen een tijdschriftenhouder..

  1. Een bijzettafel met geïntegreerde tijdschriftenhouder! Terwijl onder aan de poot een houder voor kranten en tijdschriften zit, draagt deze een blad om drankjes of accessoires op kwijt te kunnen. Handig!
  2. Een wc-rolhouder met tijdschriftenhouder! Is het toilet niet de ultieme plek om even rustig door een magazine te bladeren? Dan is het wel zo handig deze voor de volgende bezoekers niet rond te laten slingeren. Een standaard met bovenaan de rollen toiletpapier, kan onderaan in een houder het leesvoer voor op de pot netjes bij elkaar houden!

Maak zelf je tijdschriftenhouder!

Het kan zijn dat je al een tijdschriftenhouder in huis hebt, zonder dat je het door hebt! Staan er bij jou een aantal veilingkratjes op voorraad? Haal bij de doe-het-zelver vier kleine wieltjes en monteer deze onder een veilingkratje. Naast de bank geeft deze zelfgemaakte tijdschriftenhouder een industrieel sfeertje met een vintage knipoog.

Gebruik een decoratieve ladder tegen de muur als tijdschriftenhouder! Hang de kranten en tijdschriften over de treden en je hebt een heel trendy accessoire voor in de woonkamer.

Een tijdschriftenhouder zit naast je favoriete leesvoer vol verrassingen!

Geïnspireerd geraakt en op zoek naar een leuke, ideale en stijlvolle tijdschriftenhouder voor bij jou in huis? Neem dan een kijkje bij Westwing! Westwing is een Home and Living webshop met ontzettend veel accessoires en meubels. Elke dag presenteert Westwing een nieuw en gevarieerd aanbod waar je aangenaam door verrast zult zijn. En blader naast het shoppen ook zeker door het online magazine, want hierin lees je alles over de nieuwste trends en stijlen voor in huis. Interieur experts en ontwerpers laten je bij hun thuis binnenkijken zodat je volop geïnspireerd raakt. Samen met hun tips en suggesties kun je zelf aan de slag om van jouw inrichting een prachtige inrichting te maken!