Toiletemmer

Toiletemmer

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorToiletemmer

Het kan je in sommige situaties wel eens benauwen: je moet naar de wc, maar je bent niet echt in staat om er een flink eind naar te lopen. 's Nachts op de camping heb je niet zo'n zin om met je slaaphoofd de afstand naar het centrale toilet af te leggen. Maar het kan ook zijn dat je er lichamelijk niet zo goed toe in staat bent. In zulke gevallen kan een toiletemmer zeker uitkomst bieden!

Vooral als je kinderen hebt, is een toiletemmer geen overbodige luxe. Want als je kinderen hebt, dan weet je het: Als ze naar het toilet moeten, dan moeten ze meteen en kan het écht niet wachten. Dergelijke problemen en elke andere toilet-gerelateerde situatie, zijn met behulp van een toiletemmer in een mum van tijd opgelost!

Welke toiletemmer past bij jou?

De toiletemmer is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en uitvoeringen, bijvoorbeeld in een uitvoering van 5 of 10 liter. Dankzij het bijgeleverde deksel kan de emmer luchtdichtworden afgesloten en blijven nare geurtjes in de emmer in plaats van erbuiten. Erg handig als het niet mogelijk is om de emmer meteen te legen.

Bovendien zit er op het deksel een handig hengsel, waardoor je de toiletemmer makkelijk en comfortabel kunt dragen, óók als er aardig wat inhoud in zit.

Een toiletemmer? Altijd erg praktisch

Een toiletemmer is anders dan een gewone emmer. De toiletemmer is steviger en hoger, dus gemaakt om er op te gaan zitten. Of je kunt je kinderen makkelijk vasthouden terwijl zij hun behoefte doen, want je hoeft niet al te ver te bukken.

Zitcomfort op de toiletemmer

Door de stevige, brede rand lijkt het net alsof je op een echt toilet zit. Zitcomfort is dus gegarandeerd. Ook is de toilet emmer makkelijk schoon te maken en dus zo weer klaar om opnieuw gebruikt te worden.

Een wc emmer tip…

Eventueel kun je een pedaalemmerzak of een kleine vuilniszak aan de binnenkant van de toiletemmer hangen, dan is ie helemáál snel schoongemaakt. Je hoeft dan alleen de zak er maar uit te halen en weg te gooien. De emmer kan vervolgens meteen weer gebruikt worden.

Een toiletemmer: multifunctioneel!

De toiletemmer is ook te gebruiken in combinatie met de toiletstoel. De toiletstoel wordt meestal ook gebruikt door mensen die slecht ter been zijn of om een of andere reden niet zo makkelijk het toilet kunnen bezoeken. De toiletemmer is onder de toiletstoel te plaatsen, zodat je rustig op de stoel kunt plaatsnemen. Als je klaar bent, haal je de emmer weg, sluit je het af en leeg je de toiletemmer elders.

En mocht je de toiletemmer niet nodig hebben als toiletemmer, dan zou je ‘m bijvoorbeeld ook gebruiken als hulpmiddel bij het doen van de was op de camping. Doordat de emmer stevig afgesloten kan worden, is ie daar ook prima geschikt voor.

Of je kunt hem gebruiken om ruimte te besparen door er spullen in stoppen op weg van en naar je vakantiebestemming. Of je gebruikt ‘m op z’n kop als extra stoel. Kortom: Mogelijkheden zat!

De toiletemmer is dus een erg goede uitkomst voor evenementen buitenshuis. Een emmer als deze is makkelijk mee te nemen, schoon te maken, multifunctioneel en voelt net als een standaard toilet. Gun jezelf het gemak!

Laat je voor meer badkamer accessoires inspireren door Westwing. Westwing is Nederlands eerste online webshop met exclusieve aanbiedingen en een gevarieerd aanbod meubels en accessoires. Daarnaast vind je hier veel tips, suggesties en Do It Yourself ideeën om van jouw huis een uniek huis te maken. je kunt online binnenkijken bij design experts en stylisten.