Toiletkraan

Toiletkraan

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorToiletkraan

Als je denkt aan het restylen van een toilet- of badkamer, is de toiletkraan wellicht niet het eerste ding wat in je opkomt. En dit terwijl er juist op dit gebied zo ongelofelijk veel leuke opties zijn om je eigen draai aan jouw badkamer of toilet te geven.

Of je nu een strakke moderne sfeer nastreeft of juist een knusse barokke; voor elke smaak is er wel een toiletkraan op maat te vinden!

Moderne toiletkraan

Binnen een strak en modern interieur is de keuze vaak een toiletkraan van chroom. Vernieuw je badkamer, toilet of keuken met de aller-hipste chromen kranen onder de zon!

De tijd dat je alleen de keuze had uit simpele, rechttoe rechtaan keramische toiletkranen is allang voorbij. Laat je creativiteit vrij bij de keuze voor een toiletkraan die precies past bij jou en jouw stijl in sanitair!

Heb je weleens gedacht aan:

  • een chromen fonteinkraan met verlichting?;
  • of een uitloop die niet rond eindigt, maar in een rechthoekige of vierkante tuit?

Opties zijn niet alleen aanwezig voor de vorm van de kraan zelf, maar ook qua handvatten zijn er prachtige eigentijdse oplossingen te vinden. Comfort en gebruiksgemak, gecombineerd in wat anders misschien een makkelijk over het hoofd gezien deel van je huis zou zijn.

Romantische toiletkraan

Wanneer je op zoek bent naar iets warmers, denk dan aan een sierlijke toiletkraan, misschien in antiek roodbruin of goud. Ronde lijnen en sierlijke vormen met perfecte proporties, die precies die warmte uitstralen waar je naar op zoek bent.

Of misschien neig je meer naar een nostalgisch model toiletkraan, geplukt uit een andere tijd, wat je de zoete herinnering van vroeger doet herleven. Beiden leveren een heel romantische bijdrage aan je interieur.

Geef er nog verder je eigen draai aan met bijvoorbeeld:

  • een prachtige porseleinen wasbak;
  • passende washandjes met borduursel;
  • geurige zeepjes in allerlei vormen.

Creëer in je eigen huis de ultieme plek om tot rust te komen en even lekker jezelf te zijn! Je toiletkraan verandert van een gebruiksvoorwerp voor elke dag in een sfeermakend en harmonieus deel van je interieur design!

Accessoires voor jouw toiletkraan

Om je toilet en badkamer de finishing touch te geven, zijn er vele accessoires en toebehoren die samen met de gekozen toiletkraan, je woonbeleving compleet maken.

Denk daarbij aan hout voor het warme, knusse sauna gevoel, of misschien gaat u wel voor de roestvrije stalen accessoires die perfect passen bij het moderne toilet interieur van je dromen.

Completeer jouw badkamer en toiletkraan met:

  • een bij het geheel harmoniserende spiegel;
  • mooie zeepdispensers;
  • perfect in het geheel passende tandenborstelhouders.

Praktisch

Het laatste wat je natuurlijk wilt, is dat wanneer de toiletkraan van je dromen eindelijk is geïnstalleerd, hij binnen korte tijd mankementen gaat vertonen.

Daarom zijn alle moderne toiletkranen voorzien van duurzame keramische schijven om te zorgen dat jouw interieur niet in het water valt. Zo kunt je ongestoord genieten van je, naar eigen smaak ingerichte, paradijsje op aarde!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.