Toonladder kapstok

Toonladder kapstok

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorToonladder kapstok

Beschik je over weinig ruimte, maar heb je toch behoefte aan een kapstok met veel mogelijkheden? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een toonladder kapstok. Het compacte frame biedt zoveel ruimte als je zelf wilt, het ligt er namelijk maar net aan hoeveel haken en andere handige woonaccessoires je erop bevestigt.

Daarnaast zijn die accessoires te vinden in de gekste kleuren en de leukste vormen, zodat je jouw toonladder kapstok helemaal naar je eigen smaak kunt aankleden. Ruimte of niet, met een toonladder kapstok creëer je ruimte met een zeer persoonlijk tintje.

Wandgarderobe met mogelijkheden

De toonladder kapstok is een echte wandgarderobe. Dat betekent echter niet dat deze kapstok per definitie een wandkapstok is, want er bestaan ook genoeg staande varianten. Uiteraard staan deze nog steeds tegen de wand, wat ervoor zorgt dat je voor een toonladder kapstok amper ruimte nodig hebt. De kapstok is lekker plat en de jassen hangen daar boven en naast elkaar op. Waar jij de haken precies bevestigt, dat is uiteraard aan jou.

Wat de toonladder kapstok zo bijzonder maakt, is het feit dat deze kan worden uitgerust met allerlei extra accessoires. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende uitbreidingen:

  • Jashaak:uiteraard voor je jassen en vesten, maar ook uitstekend geschikt voor tal van andere kledingstukken.
  • Sjaalhaak: vooral erg handig voor je sjaal in de winter, maar net zo goed te gebruiken voor een badhanddoek in de zomer.
  • Parapluhouder:een mooie uitkomst in het regenachtige najaar, of je stopt er gewoon wat andere handige accessoires in.
  • Decoraties:om je toonladder kapstok wat meer sfeer te laten uitademen door wat kleur en vormen toe te voegen.
  • Hoedenplank:meestal bovenop de kapstok bevestigd en ideaal voor hoeden en andere accessoires.

De toonladder kapstok als decoratie

Bij een toonladder kapstok draait het niet alleen om functionaliteit, hoewel de kapstok natuurlijk wel erg handig is. Wat deze specifieke kapstok juist zo aantrekkelijk maakt, is het feit dat deze door velen wordt gezien als decoratie. De verschillende uitbreidingen, die in vele kleuren en vormen te krijgen zijn, maken iedere toonladder kapstok uniek. Maar ook de basis van de toonladder kapstok is niet in ieder geval dezelfde. De ene basis is gemaakt van rvs, terwijl de andere juist weer van aluminium is.

De excentrieke designs van de toonladder kapstok maken op sommigen zo’n indruk, dat ze steeds vaker als kunststuk worden gebruikt. Je ziet ze in bepaalde moderne inrichtingen vaak met meerdere naast elkaar hangen en de uiteenlopende haakkleuren zorgen daar voor een frisse kijk op het hedendaagse interieur. Een kapstok met meer persoonlijkheid zal je niet snel vinden!

DIY: maak je eigen toonladder kapstok

Ben je je toonladder kapstok van je dromen nog niet tegengekomen? Maak dan je eigen kapstok. In een paar stappen heb je een stijlvolle toonladder kapstok aan je muur hangen.

  • Vind een metalen rooster met rechthoekige of vierkante vakjes van 2.00 bij 1,5 meter.
  • Spuit het rooster in jouw favoriete kleur of laat in zijn oorspronkelijke staat.
  • Hang met schroeven het rooster aan de wand.
  • Decoreer het metalen rooster met metalen kapstokhaken.

Hang je leukste jassen, sjaals en hoeden aan de toonladder kapstok. Maak van je kapstok een inspirerend hoekje in de hal. Hang een paar inspirerende kaarten met een touw aan de kapstok en wikkel een paar neppe bloesemtakken in het rooster. Zo ziet de toonladder kapstok er een stuk gezelliger uit!

Ontdek Westwing

Waar kun je voor een mooie prijs een prachtige kapstok vinden? Dan ben je bij Westwing aan het juiste adres. Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan kapstokken. Van hout, kunststof of metaal. Welke kies jij?

Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van! Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw prachtige toonladder kapstok is nog maar één klik bij je vandaan!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.