Transparante stoel

Transparante stoel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTransparante stoel

Het is een rustige zondagochtend. Zoals altijd kom je om negen uur stipt je bed uit en kijkt even om de hoek van de kinderkamer. Uiteraard zijn ze allang beneden. Als je de kamerdeur opendoet, schrik je jezelf een hoedje. Je jongste kind lijkt in de lucht te zweven?! Je wrijft nog maar eens in je ogen en dan zie je het. Het is de transparante stoel waar hij op zit.

Houd jij er ook zo van om wat humor in je woonkamer te hebben? Een doorzichtige stoel waarop je kind lijkt te zweven of een stoel zo transparant dat de kussens die erop liggen, lijken te vliegen? Dan ben je aan het juiste adres. Lees gauw verder en ontdek de mogelijkheden van de transparante stoel.

Een transparante stoel: zie je het zitten?

Een transparante stoel is een keer iets anders dan een klassiek houten zitje. In veel moderne interieurs misstaat hij zeker niet. Verfijnde motiefjes, een gaatje hier en daar of een supermodern design: een transparante stoel kan het allemaal bieden. Heb je nou al heel lang het gevoel dat je het eens een keer over een totaal andere boeg wilt gooien wat betreft jouw woonkamer? Dan is de transparante stoel jouw uitkomst.

Doorzichtige kleuren

Ben jij nou wel een enorme fan van een transparante stoel, maar wil je toch veel kleur in je woonkamer hebben? Dit is helemaal geen probleem. De stoelen zijn namelijk ook gewoon te verkrijgen in uiteenlopende tinten. Het kunststof kan de kleuren felgeel, diepblauw, felrood, gifgroen of zacht paars aannemen. Ook kun je ervoor kiezen om enkel de leuning, de zitting of de poten een eigen, opvallend tintje te geven. Op die manier houdt de transparante stoel zijn doorzichtige uitstraling, maar heeft hij toch net dat vleugje kleur dat je woonkamer miste.

Vele varianten voor jouw interieur

De transparante stoel is misschien wel het meest gebruikte meubelstuk in huishoudens. Altijd handig om even op uit te rusten en vaak functioneel als erop gegeten moet worden. Zo kan ook een stoel van transparant kunststof overal in jouw interieur terugkomen. Denk hierbij aan verschillende transparante stoelen:

  • De eetkamerstoel: je kunt elke kruimel zonder moeite zien liggen en oprapen.
  • Bureaustoelen: comfortabel om op te zitten en je werk is altijd transparant.
  • Zelfs tuinstoelen: de natuur aanschouwen door de bodem van jouw zitje.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.