Tuinbeelden

Tuinbeelden

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTuinbeelden

Of het nu zomer is of winter, je binnen bent of je naar buiten begeeft, de tuin of het balkon moet sfeervol en naar je zin zijn. Het is duidelijk: het buitenverblijf is een verlengstuk van je interieur.  Maar op dit moment doet het niet zoveel meer met je. Kijk je naar de tuin, dan is het volgens jou de fleur en gezelligheid eruit verdwenen. Hoe kun je er nu voor zorgen dat de tuin je het hele jaar toelacht?

Door gebruik te maken van beelden in de tuin! Tuinbeelden maken de tuin persoonlijk en dat is precies waar je naar op zoek bent. Of je nu kiest voor een vrolijk lachende kabouter of romantisch sierlijke terracotta figuren, met tuinbeelden in de tuin begint de buitenboel weer helemaal te leven!

Met tuinbeelden maak je een statement

Meer dan met andere accessoires geef je met tuinbeelden een duidelijk signaal waar jij van houdt en voor welke stijl je gaat. Verschillende figuren, dieren, kunstobjecten, kleuren en materialen staan openbaar in de tuin en springen bij iedereen in het oog.

  • Een Boeddhabeeld van beton in een rustige pose geeft een oosterse sfeer in de tuin en laat zien dat jij naast de alledaagse praktijk, meer ziet in het leven.
  • Tuinbeelden in de vorm van een dier geven een gezellige knipoog en maken de tuin een plek waar flora en fauna de hoofdrol spelen.
  • Met een klassieke tuinkabouter hier en daar wordt het een vrolijke bende waarbij je fantasie zijn werk kan doen. En zeker zal ook een tuinkabouter een glimlach toveren op je kids hun gezichten!

Ware kunstwerkjes als beelden in de tuin

Kunstenaars en beeldhouwers gaan er ook vaak voor: van brons of uit steen maken zij de mooiste creaties voor in de tuin. Deze beelden geven de tuin een hele persoonlijke en betekenisvolle sfeer.

Zulke bijzondere tuinbeelden in de tuin roepen vragen op en laten jouw een mooi verhaal als antwoord geven. Van wie kreeg je dit prachtige tuinbeeld? Welke betekenis heeft het beeld en wat roept het bij jou op?

DIY tuinbeelden

Beelden voor in de tuin zijn ook gemakkelijk zelf te maken!

  • Maak het bijvoorbeeld weelderig door een object van kippengaas te vormen en daar klimplanten tegen aan te laten groeien.
  • Wordt het herfst dan blijven de resten van de planten in een mooie vorm achter!
  • En sneeuwt het? Dan zorgt de sneeuw voor een mooi contour om dit tuinbeeld.

Nog levendiger in de tuin?

Maak dan naast tuinbeelden gebruik van schilderijen!

  • Kun je schilderijen ergens op een beschutte plek kwijt, dan is dit een heel goed idee. Fleurige taferelen in een Engels landschap benadrukken jouw liefde voor een goed verzorgde tuin en maken van jouw tuin samen met de tuinbeelden een toonaangevend tafereel!
  • Of gebruik mooie foto’s op een outdoor poster. Hang deze op aan een tuinmuur of heg en haal de persoonlijke familie sfeer van binnen naar buiten.

Met tuinbeelden in je tuin, op je terras of balkon, maak je van je buiten meteen een gezellige boel. Kijk ook eens op Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & living webshop, voor meer inspiratie om je tuin op te fleuren. Denk hierbij aan een groot assortiment vol met lichtslingers, mooie potten en planten en andere tuin accessoires.