Zoeken

Tuindecoratie

Sorteren
58 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Tuindecoratie: haal binnen naar buiten

Met tuindecoratie geniet je het hele jaar door van je buitenruimte. Ga dus meteen met je tuin aan de slag! Of het nu lente of winter is, met alleen al een paar nieuwe accessoires in de tuin kun je het in alle jaargetijden aangenaam maken. Tuinbeelden, tuinposters, tuinfakkels, tuinschilderij, deurmatten … Bij Westwing vind je alleaccessoires om het huiselijke gevoel in de woonkamer, ook in je tuin te ervaren.

Soorten tuindecoratie

Staat de basis van jouw tuin? Heb je gras, stenen of kiezels verdeeld en staat er een schutting of hekwerk naar wens? Hoef je ook over de tuinmeubelen niet meer na te denken? Dan is het tijd om de boel een gezicht te geven. Naast het kiezen van bloempotten en de bijbehorende inhoud of een mooie rozenboog, kun je qua tuindecoratie denken aan:

 • Verlichting: speel met verschillende soorten tuinverlichting. Spots vanuit de grond, tuinlantaarns, vloer- of wandlampen maken het sfeervol en geven een veilig gevoel. Windlichten, lantaarns en tuinfakkelsverzorgen daarnaast het romantische plaatje.
 • Decoratieve figuren: tuinbeelden doen het altijd goed als decoratie! Of je nu houdt van de klassieke tuinkabouter of liever gaat voor de sereniteit van een Boeddhabeeld, er zijn genoeg objecten van hout, ijzer of beton te vinden.
 • Accessoires: haal binnen naar buiten en geef de tuin een huiselijke uitstraling door gebruik te maken van een spiegel aan de muur, ergens een klok te plaatsen of een vogelhuisje. Ook leuk: leg een outdoor-vloerkleed op de terrasvloer.

 • Geef je tuin stijl met tuindecoratie

  Misschien heb je er nooit over nagedacht maar met tuinaccessoires kunnen je de tuin een bepaalde stijl meegeven.

 • Tuindecoratie voor een landelijke tuin - Een landelijke tuin creëer je met fris groen, verzorgd gras, gecombineerd met een stenen paadje en witte hortensia’s. Een hangpot of bloempot met lavendel erin kan ook niet ontbreken. Dan zit je in de zomer eigenlijk al goed. Maar wil je het hele jaar door een landelijk plaatje? Ga dan voor ruime, wit gelakte houten plantenbakken en accessoires van grof riet. Witte, hartvormige hangertjes aan de muur of schutting en een decoratief kikkertje van beton voor aan de rand van het vijvertje.
 • Romantische tuindecoratie - Dat is tuindecoratie gemaakt van sierlijk gietijzer! Maak een prieeltje met bistro-achtige meubels met ronde en hartvormige details. Het liefst onder een pergola of rozenboog van metaal waar de rode rozen weelderig langs groeien. Voor romantiek in de tuin doe je veel met de verlichting. Plaats oosters aandoende windlichten langs het tuinpad, hang lampionnetjes in een boom of struik en varieer met hangplanten en bloemen in pastelkleurige potten.
 • Sereen en rustig - Dan ga je voor Japanse tuindecoratie! Die kenmerkt zich vooral door de accessoires van een lichtgrijs beton, veel groen en weinig kleur. Met een groot Boeddhabeeld en een bonsai pot heb je de toon al gezet. Maar ook de bekende miniatuur windlichtjes van graniet geven de serene sfeer die we kennen uit de beroemde netjes aangelegde, Japanse tuinen. Plaats een windlicht in dit kleine tempeltje en een rustgevend lichtpunt lacht je tegemoet.

 • Accessoires voor je balkon

  Ook een klein stadsbalkonnetje wordt een stuk gezelliger met mooie accessoires. Ga voor balkon accessoires zoals hangbakken, plantentafels, kleine lampionnetjes en compacte balkonmeubels.

  Tip! Zet jouw favoriete items op je verlanglijstje door op het hartje te klikken. Shop hier alle tuindecoratie om je buitenruimte sfeervol aan te kleden.