Tuinfakkels

Tuinfakkels

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTuinfakkels

Je ziet ze wel eens staan bij restaurants voor de deur; een mooie fakkel of olielamp. Het draagt heel wat bij aan de sfeer in een tuin of plantsoen. Als je echt een gezellige, romantische sfeer wilt creëren, zeker als je in de zomermaanden graag in de tuin wilt zitten, dan zijn een paar tuinfakkels aan te raden.

Met tuinfakkels geef je in een handomdraai je tuin een romantische en sfeervolle uitstraling. Ideaal om tijdens de lange zomeravonden volop te genieten van je eigen buitenruimte.

Design & materiaal

Tuinfakkels zijn fakkels die werken op dezelfde manier als een olielamp. Door de fakkel te vullen met olie komt er een mooie grote vlam uit. Fakkels kleden je tuin mooi af en ze geven meer licht dan lantaarns of windlichten. Is een tuinfakkel op, dan vul je hem weer snel aan.

  • RVS tuinfakkels
  • Metalen fakkels
  • Tuinfakkels van bamboe
  • Moderne fakkels met LED verlichting

De tuinfakkels die zijn gemaakt van metaal of rvs gaan erg lang mee.

Zo geeft een tuinfakkel sfeer aan je tuin

Zit je te twijfelen of een tuinfakkel iets voor jou is, ontdek dan welke mooie sfeer met tuinfakkels te creëren is.

  • Wie graag buiten zit in de warmere zomermaanden wilt het graag gezellig maken in de tuin. Als je nog even wilt genieten bij de ondergaande zon is een normale verlichting natuurlijk niet echt sfeervol. Plaats daarom een paar tuinfakkels rondom je terras om een avontuurlijke en rustgevende sfeer aan te brengen. Bovendien geven tuinfakkels een lekkere warmte af, wat niet verkeerd is als het afkoelt buiten.
  • Hou je wel van romantiek? Met tuinfakkels kun je een echte romantische tuin creëren. Verras je partner met een mooi aangekleed perceeltje en geniet van elkaar onder het genot van een wijntje, terwijl de kinderen op bed liggen. Een prima momentje voor wat quality time samen na een lange dag. Combineer een paar tuinfakkels voor de verlichting met wat leuke kaarsen om het ultieme romantische effect te creëren.
  • Tuinfakkels bieden een prima verlichting. Om een leuk sfeertje te maken kan je rondom een grasveldje in de tuin of langs een pad de tuin verlichten met een aantal fakkels. Zo weet je precies waar je loopt en krijgt je tuin door de fakkels een luxe uitstraling.

Tuinfakkels, wist je dat?

Met deze ideeën kan je aan de slag om je tuin te voorzien van een aantal sfeervolle tuinfakkels. Maar wist je dat tuinfakkels ook insecten op afstand houden? Met fakkels in je tuin kun je dus lekker genieten in de tuin na zonsondergang zonder last van muggen en andere vervelende beestjes te hebben.

Mocht je nog geen ruimte hebben voor een paar tuinfakkels, dan kan je altijd een mooi prieeltje ontwerpen voor in je tuin. De sfeer die wordt gecreëerd is niet te evenaren met gewone verlichting! Tuinfakkels zijn de toekomst!

Het Westwing online magazine

Vergeet niet een kijkje te nemen in Westwings online magazine! Hier vind je inspirerende ideeën en suggesties voor jouw huis en tuin. Sfeervolle accessoires en de mooiste meubels koop je eenvoudig online. Westwing inspireert je dagelijks met decoratie tips en DIY ideeën. Hiermee maak jij van jouw huis en tuin een unieke plek!