Tuinlantaarn

Tuinlantaarn

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTuinlantaarn

Na een lange dag werken en een behoorlijke rit richting huis door de donkere avond is er niets hoopvollers dan dat lichtje daar in de verte. Een lichtpunt dat je herkent, want daar is thuis.

Terwijl je het pad oploopt richting de deur is het aangenaam dat de verlichting je bijstaat en je niet hoeft te tasten in het donker. Het geeft een veilig en welkom gevoel. En dat is fijn!

Een warm welkom met de tuinlantaarn

Of het nu bij de voor- of achterdeur is, de tuinlantaarn laat alvast zien wat je binnen te wachten staat: een gezellige, verzorgde sfeer en een warme ambiance.

Maar dan moet die tuinlantaarn er nog wel komen!

Ben je al een tijd op zoek naar tuinverlichting en kwam het er maar niet van? Dan is het nu klaar met het geklungel in de schemer. Buig je even over de mogelijkheden voor de aanschaf van een tuinlantaarn en ga ervoor. Geef je entree of achtertuin de verlichting zoals jij die wilt en je zult je nog meer op je gemak voelen rond je eigen huis.

Plus: je gaat goed voorbereid het zomerseizoen tegemoet. Een tuinlantaarn straalt zijn gezellige sfeer over de lange avonden buiten.

De tuinlantaarn -klassieker

  • Hij staat op een sierlijke voet van metaal of aluminium, is donkergroen en draagt een glazen, vierkante of zeshoekige kap met sierlijke ornamenten.. Dit is de ultieme tuinlantaarn -klassieker!
  • Een lantaarnpaal die uit oudhollandse dorpjes lijkt te zijn gevlogen en zorgt voor pure nostalgie en romantiek.
  • Deze tuinlantaarn zul je gemakkelijk weten te vinden, want dit is een model die alle trends weet te overwinnen. Een tijdloos item binnen ieder assortiment aan verlichting.

Buitenlampen; jouw stijl zit er bij

Zit je niet te wachten op een enorme lantaarnpaal in de tuin? Zoek je iets subtiels, is er niet genoeg ruimte, of hou je meer van iets moderns?

Het is allemaal te vinden!

Ook een tuinlantaarn kan aan de wand, het plafond, of op de grond, hoog of laag, meerkoppig of in mini-vorm.

Bekijk deze buitenlampen eens:

  • Ultra modern! Iets heel anders: tuinverlichting op zonne-energie. Dat zijn vaak modellen met een moderne uitstraling, alleen al door hun functie. De Philips Solar Moon is een goed voorbeeld: heel strak, staat als een huis.
  • Rietveld Verlichting biedt een groot assortiment aan buitenverlichting. Hier vind je werkelijk alle stijlen voor een tuinlantaarn en kun je je laten inspireren.
  • Industriële lampen met een koperen of ruw metalen kap en een grote peer geven dat oude scheepsgevoel
  • Led buitenverlichting heeft meestal een slanke vormgeving, simpel en stijlvol
  • Een klassieke tuinlantaarn met een eigentijdse twist is ook een leuke optie!

Voor welke soort je ook gaat, met een tuinlantaarn zul je genieten van huislijk licht rond je buitenverblijf, dus wacht niet langer en..

… Shine a light and make it bright!

Op zoek naar meer inspiratie om je tuin te decoreren? Kijk dan eens op Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & living webshop. Selecteer hier je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw tuinaccessoires zijn nog maar één klik bij je vandaan!