Tv-meubel grijs

Tv-meubel grijs

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTv-meubel grijs

Wil je een stijlvolle kamer, waarbij je meegaat met de laatste interieurtrends? Kies voor een tv-meubel van grijs hout, wat een vintage uitstraling heeft. Vintage wordt momenteel gezien als de nieuwe mode, waarbij je met een tv-meubel van grijs hout goed aansluit op die trend. Daarbij zorgt een tv-meubel in grenen hout voor een warmere sfeer in huis, omdat hout over het algemeen met warmte geassocieerd wordt.

Het fijne aan een tv-meubel van grijs hout, is dat je deze tv-meubelen met vrijwel iedere interieurstijl kunt combineren. Heb je bijvoorbeeld een moderne toon in je meubels, dan kun je een grijs tv-meubel samen met bijpassende moderne accessoires ook in een moderne inrichting gebruiken. Lees snel verder en ontdek hoe je het klassieke tintje van een tv-meubel van grijs hout ook in een modern interieur kunt gebruiken.

DIY: een klassieke tv-meubel grijs houden

De kleur van een meubel hoeft niet direct iets te zeggen over de bruikbaarheid daarvan in je interieur. Zo kun je een tv-meubel van grijs hout bijvoorbeeld prima met moderne meubels combineren, mits je kiest voor de juiste accessoires. Combineer het klassieke van het tv-meubel in grijs hout met moderne accessoires. Dit contrast tussen de accessoires en het lowboard, zorgen voor een speels en gezellig geheel.

Je zou bij het kiezen van de accessoires kunnen denken aan:

  • Strakke, kleurrijke bloempotjes met plantjes;
  • Een schaal met een combinatie van accessoires;
  • Waxinelichtjeshouders, in verschillende felle kleuren.

Let er wel op dat je de combinatie van accessoires op je tv-meubel grijs hout niet te druk maakt. Dit kan een rommelige en daardoor minder mooie uitstraling aan het tv-meubel van grijs hout geven. Iets wat je natuurlijk wilt voorkomen!

Een tv-meubel van grijs hout thuis gebruiken

Een tv-meubel grijs hout is niet alleen handig voor het plaatsen van je televisie en bijvoorbeeld het opbergen van dvd’s, cd’s en tijdschriften. Met een dergelijk wandmeubel kun je namelijk ook een sobere muur in huis opvrolijken. Waar in huis heb jij zo’n kale muur in het wit, waarbij geen accessoire lijkt te passen?

Zet voor deze muur in plaats van een dressoir een grijs tv-meubel, met een combinatie van moderne accessoires. Dit zal een stijlvol geheel geven, waarbij de aandacht van de kale muur wordt afgeleid door de tv-meubel.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.