Tv-meubel hoogglans wit

Tv-meubel hoogglans wit

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTv-meubel hoogglans wit

Voor veel mensen is het lastig om een woning volledig aan te laten sluiten bij hun wensen en deze zo gezellig mogelijk te maken. Soms kan de toevoeging van een meubel al veel met de sfeer in huis doen. Een goed voorbeeld van zo’n meubel is een tv-meubel in hoogglans wit. Dergelijke meubels komen altijd van pas voor bijvoorbeeld het plaatsen van je tv en het opbergen van dvd’s en cd’s.

Waar in huis wil jij de sfeer verbeteren met een tv-meubel van hoogglans wit hout? Zet een tv-meubel van wit hoogglans hout bijvoorbeeld in de woon- of slaapkamer. In de slaapkamer kan een hoogglans wit tv-meubel bijvoorbeeld dienen als opbergruimte voor handdoeken, washandjes of beddengoed. Het design van deze meubels is vaak erg modern, waardoor het goed in een strak en zakelijk interieur thuispast. Lees snel verder en ontdek hoe je een tv-meubel hoogglans wit gebruikt.

DIY: maak een tv-meubel hoogglans wit sfeervoller

Een tv meubel van hoogglans wit hout past in verschillende interieurs. Door het moderne van een wit hoogglans tv-meubel is een lowboard echter gebruikelijker in een modern dan in een klassiek interieur. Wil je een tv-kast van hoogglans wit hout ook in een klassiek interieur gebruiken, zorg dan voor klassieke accessoires op de hoogglans tv-meubel in wit.

Klassiek en modern lijkt wellicht te botsen, maar het zorgt in dit geval voor een speels contrast. Zorg wel dat de combinatie van de accessoires niet te druk wordt. Je wilt immers geen rommelige uitstraling aan je interieur geven. Hoogglans tv-meubels zijn goed te combineren met bijvoorbeeld:

  • Klassieke kandelaars van zilver of goud;
  • Een klein zilveren emmertje, met een plantje erin;
  • Vintage woonaccessoires, zoals een oude klok of een beeldje.

Een tv-meubel hoogglans wit in huis gebruiken

Een tv-meubel van hoogglans wit hout past goed thuis in de woonkamer, waar je deze meubels kunt gebruiken voor het plaatsen van je televisie. Door de tv op een tv-meubel te zetten, wordt het doorgaans fijner om tv te kijken. Als je de tv namelijk op een hogere kast zet, moet je vaak omhoog kijken. Dit is niet fijn, zeker niet als je een film of serie aan het kijken bent.

Ook in de slaapkamer komt een tv-meubel hoogglans wit goed tot z’n recht. Hier kun je het tv-meubel bijvoorbeeld aan de muur hangen, als deze een klein formaat heeft en licht is.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.