Tv-meubel white wash

Tv-meubel white wash

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTv-meubel white wash

Met een tv-meubel white wash kun je jouw interieur heel eenvoudig een stijlvolle, hippe en frisse look geven. Gebruik het meubel als kast voor je tv of gebruik hem als laag dressoir om je interieur in een kale hal of hoek wat op te fleuren.

Op een tv-meubel white wash kun je allerlei soorten en kleuren accessoires kwijt. Je kijkt meestal dan wel voornamelijk naar de tv op het white wash tv-meubel, maar wat snuisterijen mogen ook wel. Lees verder en gebruik de tips om je tv-meubel met white wash perfect in te richten.

Het model van je tv-meubel white wash

Er zijn diverse soorten modellen tv-meubelen met een mooie white wash afwerking. Zo zijn er de meer landelijke tv-meubelen met een wit onderstel en houten bovenstel. Deze hebben vaak open kastjes en gesloten kastjes. In de open kastjes plaats je rieten mandjes om de landelijke stijl te benadrukken. De gesloten kastjes van dit tv-meubel white wash hebben vaak metalen hengsels en scharnieren, die lekker opvallen.

Naast het landelijke model tv-meubel white wash zijn er ook kasten voor je tv, die juist een erg modern tintje aan je interieur geven. Vaak denk je bij moderne tv-meubelen aan hoogglans kasten, maar deze kunnen ook een white wash look hebben. Het model van deze kasten is vaak langgerekt en meestal hebben ze geen open kastvakjes of één langgerekt open vakje. Hoe dan ook: met een hippe tv-meubel met white wash geef je altijd een mooie stijl aan je woonkamer.

Wist je trouwens dat een tv-meubel met white wash vaak gemaakt wordt van teakhout? Deze houtsoort leent zich uitstekend voor de white wash, omdat het hout goed kleurverschillen tussen de houtnerven laat zien, wat de white wash look extra benadrukt.

Inrichten maar!

Zo’n tv-meubel white wash ziet er mooi uit, maar zonder accessoires erop is het meubel altijd een beetje kaal. Hierbij wat tips om je tv-meubel mooi en leuk in te richten.

  • Houd rekening met de stijl van het meubel dat je wilt benadrukken. Ga je voor modern? Richt je tv-meubel white wash dan niet te druk in.
  • Richt je tv-meubel in landelijke stijl in met accessoires met natuurlijke details, zoals lampen met een rieten of houten voet.
  • Houd ook rekening met de hoogte van het meubel en de tv. Laat accessoires niet boven de tv uitkomen. Dat leidt de aandacht van het scherm af.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.