TV stoel

TV stoel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTV stoel

Na een dag hard werken is het heerlijk om thuis ultiem te kunnen ontspannen. Een ontspannen sfeer helpt hierbij, maar ook wil je comfortabel kunnen zitten in een stoel en van uw vrije avond of het weekeinde genieten.  

Een TV stoel bied je de perfect plaats om te ontspannen aan. Je kunt in zo´n stoel ontspannend naar achteren leunen, je voeten omhoog doen en zo heerlijk de dag beëindigen...

TV stoel van leer of met stoffen bekleding?

Een TV stoel is voorzien van een vaste bekleding of heeft een losse hoes van leer, kunstleer of stof.

 • Voordelen van stof
  Alle mogelijke stoffen kunnen voor de hoes gebruikt worden. Zwart en goed schoon te maken stoffen zijn een beter idee met het oog op vlekken en reinigen. De stoffen voor TV stoelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende patronen, die niet alleen mooi bij je huis passen maar ook helpen dieren haren te verbergen.
 • Voordelen van (kunst)leer
  Maar TV stoelen van leer zijn ook heel populair omdat ze zo mooi zijn en een zeer lange levensduur hebben. Leer past zich ook in seconden aan je huid temperatuur aan en is dus niet zoals altijd gezegd wordt altijd koud. De kwaliteit en de prijs spelen bij een leren TV stoel of fauteuil een grote rol en kunstleer heeft ook het voordeel dat het zeer eenvoudig te reinigen is.

Soorten TV stoelen

 • Fauteuil
 • Fauteuil met voetenbank
 • Relaxfauteuil
 • Chaiselongue
 • Schommelstoel
 • Massagestoel

TV stoel met voetenbankTV stoel

Vaak kan er bij de TV stoel ook een bijpassende voetenbank of hocker gekocht worden. Met dit meubelstuk kun je je voeten ontspannen omhoog leggen. Hierdoor zijn deze fauteuils met voetenbank zeer comfortabel om op te zitten of om op te liggen.

TV stoel met extra relaxt functies

Je kunt ook voor een TV stoel met functies kiezen. In dit geval kan de TV stoel bijvoorbeeld achterover gekanteld worden of de TV stoel is uitgerust met een kantelfunctie voor het voeten deel. In deze fauteuils kun je lekker ontspannen voor de TV in de TV stoel liggen of slapen. Er zijn zelfs TV stoelen met een hulp voor het opstaan verkrijgbaar. Bij zo’n model wordt de TV stoel licht naar voren gekanteld zodat je bijzonder makkelijk op kunt staan. Dit is handig als je het moeilijk vindt op te staan uit een eenvoudige stoel.

Massagestoelen voor de ontspanning

Massagestoelen zijn ook perfect om tot rust te komen. Deze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als een ligstoel in de woonkamer, of als algemene ontspanning. Met behulp van diverse instellingen kan de stoel bijvoorbeeld je rug, schouders en kuiten masseren. Perfect dus na een zware dag op werk.

Ontdek Westwing

Bij Westwing, Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan accessoires en meubels. Ook je relaxtstoel, chaiselongue of schommelstoel shop je eenvoudig online bij Westwing. Vergeet ook niet een kijkje te nemen in Westwings online magazine! Hier vind je inspirerende ideeën en suggesties om van jouw huis een uniek en mooi huis te maken.