Tweelingen

Gemini_bnr_top_NL

Gemini_bnr_style_NL

Tweelingen en stijl

Tweelingen worden niet voor niets Tweelingen genoemd: ze dragen twee gezichten en hebben een tweeledig karakter. Ze lijken hierdoor complex en zijn soms moeilijk te begrijpen. Bent u geboren als Tweelingen, dan heeft u een jeugdige levendigheid meegekregen, bent u altijd nieuwsgierig en behoorlijk fantasierijk. Maar de andere kant van diezelfde medaille is rusteloos en snel verveeld.

Tweelingen fladderen als vlinders en zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Hierdoor passen ze zich goed aan hun omgeving aan, wat ze charmant maakt en veel bewondering oplevert.

De veelzijdigheid in karakter is helemaal terug te zien in elke stijlkeuze die Tweelingen maken. Gaan ze voor nieuwe kleding, dan gaan ze voor alles, behalve uniform. Combinaties van trendy en klassiek, een jeans met een blazer of tweede hands met gloednieuw chique.. Als het maar uniek is!

Ook qua kleur mag het niet te eentonig worden voor Tweelingen. Vrolijke, felle kleuren voeren de boventoon, vaak met duidelijke patronen en een afwisseling aan texturen. Borduursels en franjes worden erg gewaardeerd, net als een verscheidenheid aan accessoires en sieraden.

Tweelingen houden erg van uiterlijke schoonheid, want zijn vaak uit op bewondering van anderen. Ze houden van aandacht en dat is te zien!

Gemini_bnr_small_NL

Eclectisch

Twee kanten en altijd op zoek naar iets nieuws? Dat betekent een mix van stijlen, ook in huis! De meervoudigheid van Tweelingen komt helemaal terug in hun keuze voor de interieurstijl. Hoe kan het dan ook anders dat dit sterrenbeeld kiest voor verschillende stijlen bij elkaar?

Tweelingen houden van de eclectische mix van Bohemien met modern, plus een tikkeltje Scandinavisch. Deze drie stijlen doen het ongelooflijk goed bij elkaar en zorgen samen voor een vrolijke en gezellige ruimte. De klassieke kant van Boho, de strakke lijnen van moderne meubels en de rust van de Scandic look komen tot een mooi creatief geheel.
Tweelingen houden van felle kleuren en combineren verschillende soorten geel met oranje en paars. Dat is vooral te zien in de overdaad aan accessoires. Kussentjes met drukke patronen liggen niet alleen op de bank, maar staan ook prominent op een stoel of liggen op de grond. Posters en foto’s schitteren als pronkstukken aan de muur of op de sidetable.

Op anderen kan dat licht chaotisch overkomen, maar voor Tweelingen brengt dit alles rust en straalt het hun unieke karakter uit. Van stabiliteit en geordendheid zouden Tweelingen alleen maar ongeduldig worden.

Gemini_bnr_interior_1_NL
Gemini_bnr_interior_2_NL
Gemini_bnr_interior_3_NL

Musthaves

Alles, behalve tijdloze meubels en decoratie voor Tweelingen! Een fel gele retro bank in een modern jasje, wordt aangekleed met een weelderig patchwork kussen met verschillende tinten. Boven de blauwe alpaca stoel hangt een witte lamp met een Scandinavisch signatuur en op het turquoise bijzettafeltje staat een fotolijstje met oranje frame. Super gezellig en snel te vervangen voor een volgende trend!

Gemini_bnr_must_haves_NL

Fotos © Living4Media

Hier kan je alle sterrenbeelden ontdekken

zodiac_nav

Ram Stier Tweelingen Kreeft Leeuw Maagd Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen

De sales begint vandaag

Aankomende sales