VANDEHEG

VANDEHEG

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorVANDEHEG

VANDEHEG werd in 1965 opgericht door Geurt van de Heg en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een zeer sterke speler in de verlichtingsindustrie.  VANDEHEG is een zelfstandig en onafhankelijk familiebedrijf dat een breed assortiment sfeer- en projectverlichtingsarmaturen, lampenkappen en (klein) meubelen ontwikkelt, produceert en levert.

VandehegVANDEHEG is altijd actueel op het gebied van trendsdankzij het netwerk van eigen fabrieken in Europa, China en India. Dit zorgt er voor dat exclusiviteit en flexibiliteit de norm zijn.
Lamp

Filosofie

Het assortiment van VANDEHEG  is erg breed, zodat er voor ieder wat wils is. Met de producten  kan het juiste lichtplan voor elke smaak gecreëerd worden. In samenwerking met de klanten wordt er zelfs geëxperimenteerd met nieuwe modellen en nieuwe materialen, zodat er de mogelijkheid is bijna elke verlichtingsarmatuur of lampenkap persoonlijk te ontwikkelen en produceren.

Met de juiste verlichting op de juiste plekken kan het beste uit de belangrijkste plek in ons leven gehaald worden – ons thuis. Vandaar ook de filosofie van Van de Heg:

“Licht is emotie, functioneel en heeft een positief effect op ons welzijn”

50 jaar VANDEHEG!

Op 1 april 2015 wordt VANDEHEG 50 jaar! Deze 50 jaar aan expertise in de verlichtingsindustrie, import en export met meer dan 15 landen en een enthousiast en ideeënrijk team van jonge medewerkers, is zeker terug te zien in de producten van VANDEHEG.

Van de Heg image