Verjaardagscadeau

Verjaardagscadeau

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorVerjaardagscadeau

Cadeaus – met name verjaardagscadeaus – zorgen bij iedereen voor stralende ogen! Vroeger als kind keek je er vast altijd naar uit. Het is leuk om cadeaus te krijgen, maar misschien nog wel veel leuker om een cadeau te geven!

Wanneer je nu je beste vriendin, je lieve nicht of aardige buurvrouw verrast met een mooi en leuk verjaardagscadeau. Iedereen waardeert het gebaar enorm. Zeker wanneer je ook nog eens het júiste verjaardagscadeau meebrengt, dan heb je pas echt alles goed gedaan!

Verjaardagscadeau voor mannen

Een verjaardagscadeau voor mannen is niet makkelijk te vinden: denk daarom eerst goed na wat je broer, vriend, levensgezel, echtgenoot, vader of oom leuk zou vinden. Want om een verjaardagscadeau voor mannen te vinden moet je echt de exacte wensen kennen, omdat het anders moeilijk wordt een geschikt cadeau te vinden.

 • Houdt jouw man van actie? Hoe zou hij een ervaringscadeau zijn zoals bungeejumpen, raften of abseilen dan vinden?
 • Wanneer het niet zo actief en gevaarlijk hoeft te zijn, dan zijn er natuurlijk ook andere cadeaus. Heeft je vriend bijvoorbeeld een favoriet voetbalteam? Waarom geef je hem dan niet twee kaarten en gaan jullie samen naar een voetbalwedstrijd?
 • Of is de lievelingsband van je vader binnenkort in de buurt? Neem dan meteen de volgende afslag naar de ticketshop!

Verjaardagscadeau voor beste vriendinnen

Je kent jouw beste vriendin als de beste toch? Dan weet je vast en zeker wel, welk verjaardagscadeau je voor haar uit gaat kiezen! Natuurlijk is het zo dat je hier bijzonder veel moeite voor wilt doen, omdat je beste vriendin jou aan je hart gaat. En voor cadeaus voor je bestie staat niet de materiële waarde voorop, maar eerde de emotionele betekenis.

Verjaardagscadeau voor kinderen

Kinderen kan je snel blij maken. Want in tegenstelling tot volwassenen, geldt bij kinderen: des te groter het cadeau, des te groter de blijdschap! Natuurlijk moet het cadeau dan wel worden afgestemd op het feit of de jarige een jongen of een meisje is:

 • poppen
 • raceauto’s
 • speelgoedtreinen
 • speelgoed paard

Deze cadeaus zijn allemaal ideale presentjes voor je kroost.

Verjaardagscadeau ideeën – boeketVerjaardagscadeau

Een mooi boeket bloemen is altijd iets waar je de jarige blij mee maakt – met name de vrouwen! Want een mooi boeket zorgt niet alleen voor een kleurrijke aanblik in huis, maar geeft ook een frisse en zachte geur af. Een boeket bloemen is perfect om als aanvulling op een leuk verjaardagscadeau te geven.

Geld als verjaardagscadeau

Een van de trends is, om geld voor een verjaardag te geven. Als je kiest voor zo’n cadeau, geef je het dan niet gewoon in een envelop. Er zijn veel manieren om geld mooi en creatief als verjaardagscadeau te verpakken.

 • Je kan bijvoorbeeld munten in plaats van bankbiljetten geven. Bij veel banken kan je gratis muntrollen krijgen.
 • Of je kan bankbiljetten in ballonnen verstoppen. Stop het geld in de ballon, blaas hem op en knoop hem dicht.

Verjaardagscadeau inpakken

Veel mensen denken nauwelijks na over de cadeauverpakking, maar toch is de manier waarop je een cadeau inpakt een belangrijk punt.Ten eerste omdat dit het eerste is, wat de jarige ziet. En juist daarom moet je hier bijzondere aandacht aan besteden. Geef het inpakken van het verjaardagscadeau dus wat meer tijd, dan zal je zien, dat de jarige nog blijer zal zijn met het cadeau!

Cadeaus inpakken is niet zo moeilijk als je misschien denkt.

 • Vierkante cadeaus zoals boeken, dozen of DVDs zijn heel makkelijk in te pakken.
 • Als het cadeau echter een andere vorm heeft, kan je het meestal in een klein doosje doen zodat je het beter kan inpakken.
 • Vervolgens kan je nog een betoverend cadeaupapier zoeken om het ingepakte verjaardagscadeau misschien nog te versieren met strikken, linten, bloemen of een foto.

Een zorgvuldig uitgekozen verjaardagscadeau, ingepakt op een mooie manier maakt de verjaardag van een goede vriend of lief familielid compleet.

Meer inspiratie nodig om van een verjaardag, een onvergetelijke te maken? Kijk dan eens op Westwing. Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop.