Vershoudbakjes

Vershoudbakjes

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorVershoudbakjes

Niets is vervelender voor een voedselliefhebber met gezonde trek; de kwaliteit van voedsel neemt naar verloop van tijd af, het is niet meer vers of zelfs over de datum. Altijd net dat stuk fruit of broodje waar je zin in had. Vershoudbakjes zijn dan een godsgeschenk! De levensduur van al het denkbare voedsel wordt verlengd. Superhandig in gebruik en eindeloos te hergebruiken. Een absolute must-have voor in iedere keuken.

Of jouw vershoudbakjes nu dienen als broodtrommel tijdens de lunch, of als bewaarbak voor je overgebleven pastaresten voor morgen, dit exemplaar is multifunctionaliteit in optima forma. Je maakt met de vershoudbakjes als lunchbox absoluut de blits. Een eigengemaakte salade of klassieke bammetjes meenemen is weer helemaal in!

Vershoudbakjes om voedselverspilling tegen te gaan

Voedselverspilling is voorgoed verleden tijd. Ooit geweten dat we gemiddeld 14% van ons eetbare voedsel (dus exclusief botten of schillen) kopen om het vervolgens weer in de prullenbak te gooien? 14%! Dat betekent dat je één op de zeven aardappels onaangeroerd in de vuilniszak ziet verdwijnen. Vershoudbakjes, vierkant of rechthoekig, beschermt voedsel van snelle aftakeling en geeft je de kans om het nog te gebruiken. Een korte opsomming van de mogelijke inhoud van je bakjes:

  • Salade
  • Boterhammen
  • Pasta
  • Fruitstukken

De grote variëteit aan smaken en producten maakt van de vershoudbak een allemansvriend. Voor elk portie is een formaat bakje om je bij te staan. Dat zorgt ervoor dat de koelkast efficiënt is in te delen, of dat elk gerecht zijn eigen vershoudbakje krijgt. Breng het overzicht terug in de koelkast en je zult zien dat je veel minder weg hoeft te gooien.

Tupperware als voorloper van de vershoudbak

Decennia geleden werd met tupperware al de voorloper van de vershoudbakjes geïntroduceerd, zoals we die tegenwoordig kennen. Op heuse tupperware party’s werden de voordelen van vershoudbakjes om voedsel langdurig in te bewaren uiteengezet. Die zijn namelijk eindeloos!

  • Wat te denken van een goed geordende koelkast in plaats van rondslingerende groente- en fruitstukken? Alles netjes in vershoudbakjes, dat geeft rust en overzicht.
  • Met de deksel wordt je eten hermetisch afgesloten en beschermt tegen de meedogenloze kracht van luchtvochtigheid.
  • De gekleurde, blauwe vershoudbakjes springen daarnaast uit je koelkast als eye catchers en opvallende vershouddozen. Ook bewaarde producten smaken als nieuw.
  • Het bespaart geld en frustratie, en het milieu lacht met je mee. Keep it fresh!

Laat je inspireren door Westwing

Op zoek naar meer praktische woonaccessoires? Kijk dan vooral even op Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop. Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw vershoudbakjes en andere woonaccessoires zijn nog maar een klik bij je vandaan.

En benieuwd verder hoe je je huis kan decoreren en opruimen? Vergeet dan niet een kijkje te nemen in het online magazine van Westwing. Hier vind je inspirerende ideeën en suggesties om van jouw huis een mooi gedecoreerd huis te maken.