Verstelbare kruk

Verstelbare kruk

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorVerstelbare kruk

Tijdens een verjaardag of feestje kom je erachter dat je toch wel heel weinig zitplekken hebt. De mensen stapelen zich op en hangen over de rand van de bank, alsof ze een nieuwe hangplek hebben gevonden. Een extra zitplek creëer je dan snel met een verstelbare kruk. Jong of oud zit comfortabel op dit verstelbare onderstel. En in de werkkamer gebruik je hem eenvoudig als werkkruk, voor wanneer je thuis creatief bezig bent.

Al jaren favoriet, en niet voor niets: het krukje is lief, schattig en ontzettend trendy. Groot of klein, dik of dun, een kruk is net zo variabel als dat wijzelf zijn. Deze super handige woonaccessoires zijn het middelpunt in huis. Mits je het goed aanpakt natuurlijk. Met een beetje creativiteit is de verstelbare kruk al snel your best friend for life.

Aan de slag!

Een verstelbare kruk alleen als zitmeubel gebruiken, het is een schande! Het design van de verstelbare kruk is zo veelzijdig dat je er letterlijk van alles mee kunt doen. Met de volgende tips weet jij straks hoe je jouw zadelkruk binnen no time kunt omtoveren tot één van de beste woonaccessoires in huis.

  • Een kruk die verstelbaar is, kun je eenvoudig veranderen wat betreft zithoogte. Heb je een klein onderstel, dan stel je de hoogte wat lager in. Bovendien is het een uitkomst bij het douchen! Vooral wie slecht ter been is, kan een douchekrukje goed gebruiken. Zo’n verstelbaar ding van rvs zet je razendsnel onder de douche.
  • Kun je niet zonder je wekelijkse workout, maar heb je geen tijd voor de sportschool? Een verstelbare kruk werkt net zo efficiënt als een bankje in de gym. Je begint lekker laag en verhoogt de zitting iedere week, zodat je workout steeds zwaarder wordt. Zet wel het krukje stevig vast, zodat je niet wegglijdt.

DIY

Ladies, opgelet! Schoenenliefhebbers die wegzwijmelen voor een etalage met glamour pumps en trendy sneakers doen hier zeker hun voordeel mee. De verstelbare kruk als schoenenkast. Hoe? Verzamel meerdere krukjes en stel ze in een groepje op. Wissel af wat betreft hoogte en stel je schoenen tentoon op de krukjes. Maak het af met wat luxe lappen stof en leuke details, zoals glitters en steentjes.

Met zo’n groepje van krukjes kun je natuurlijk hartstikke leuk etaleren. Zet er drie bij elkaar op het balkon en plant hier wat natuurstukjes op. Ook in de woonkamer is zo’n verstelbare kruk in grote getale ideaal voor het herbergen van kranten en tijdschriften.