Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorVilla D’Este Home Tivoli

Villa D’este Home Tivoli is een handelsmerk van Galileo Spa, een Italiaans bedrijf dat meubelen en woonaccessoires vervaardigt. Het bedrijf werd 20 jaar geleden opgericht in Tivoli, Rome en werkte al die tijd met een duidelijke missie in het achterhoofd: het vervaardigen van functionele producten, die met de nodige kleur en creativiteit geherinterpreteerd kunnen worden.

De passie voor eigentijds ontwerp wordt weerspiegeld in de hele collectie. De collectie bestaat vooral uit tuindecoratie en binnenhuisinrichting, maar heeft ook bijzondere aandacht voor tafelmeubelen. Villa D’Este Home Tivoli is het neusje van de zalm binnen zijn vakgebied door de keuze voor hoogwaardige en duurzame materialen, die de creativiteit in de keuken stimuleren.

Kleur brengt geluk!

Als er één woord is om de collectie van Villa D’Este Home Tivoli te beschrijven, dan is het wel kleur. Een intens kleurenpalet, gedefinieerde vormen en heldere, levendige kleuren brengen sfeer en stijl in elke kamer van het huis. Wie toevallig zijn oog laat vallen op één van de collectiestukken, kan niet anders dan al zijn zintuigen de kost te geven. Laat je meevoeren door een surrealistische waas van vreugde en geluk. Een veelvoud aan kleuren, tinten en harmonische vormen brengen vitaliteit aan tafel en maken van elke bijeenkomst een groot en gezellig feest. Elk stuk uit de collectie staat voor smaak en vakmanschap. De verfijnde kleurcombinaties geven een toets van sereniteit en geluk. Breng wat extra gezelligheid in huis door de collectiestukken te combineren met een mooie ruiker bloemen.

De collectie van Villa D’este Home Tivoli

De collectie van Villa D’este Home Tivoli doet denken aan het citaat van de beroemde filosoof Pierre Bayle: ”Vreugde geeft zin aan alles in het leven”. Dankzij deze collectie wordt vreugde in huis brengen een koud kunstje. De meubels stralen elegantie en verfijning uit, en door het subtiel gebruik van kleuren en tinten slaagt men er steeds in de juiste balans te brengen. Ambachtelijke handen en tonnen ervaring zorgen ervoor dat elk stuk uniek is. Wie een originele toets in zijn huis wil brengen, hoeft maar een van de stukken van Villa D’Este Home Tivoli aan zijn interieur toe te voegen. Geluk is het codewoord.

De keuken van Villa D’Este Home Tivoli

Alle producten van Villa D’Este Home Tivoli zijn het resultaat van nauwgezet onderzoek naar de laatste markttrends. Daarbij vormen uniciteit en stijl de leidraad. De aandacht voor stijl gaat gepaard met de keuze voor duurzame materialen zoals porselein, aardewerk, keramiek en hoogkwalitatieve siliconen. Het productieproces is fundamenteel voor het succes van de producten. Elk product ontstaat uit een idee, aanvankelijk vertaald in gips of staal, om daarna over te gaan naar grootschalige productie. Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de meest geavanceerde computertechnologieën. Eens de artefacten gemaakt zijn, worden ze in mallen gesmolten. Daarna komt de versiering; vaak gebeurt dit met de hand met in water verdunde kleurstof. Vervolgens moeten de stukken een halve dag rusten. Oog voor detail en zorgvuldigheid staan hierbij centraal. Het is dankzij deze aandachtspunten dat de collectie van Villa D’Este Home Tivoli uitblinkt. Paradepaardje is de bordencollectie van Cascina; keramisch aardewerk met intense kleuren die het verschil maken. De creativiteit van het merk is ook zichtbaar in andere productcategorieen zoals glaswerk, bestek en keukengerei. Dankzij de keuze voor hoogwaardige siliconen wordt het functionele karakter in de keuken gevrijwaard.

Accessoires en tafeldekking

De creativiteit van Villa D’Este Home Tivoli beperkt zich niet tot stukken voor een mooie tafeldekking, maar omhelst ook klassieke voorwerpen die deel uitmaken van het dagelijks leven. Sierlijke taartplateaus, unieke kruidenpotjes en andere accessoires maken ook deel uit van het aanbod van dit eclectische merk. Villa D’este Home Tivoli heeft een product voor elke gelegenheid. Zo kan je perfect een vintage touche geven aan je keuken of die lekkerste muffins op een van de hippe taartplateaus uit de collectie te presenteren.

Westwing en Villa D’Este Home Tivoli: het begin van een partnerschap

De fantastische, kleurrijke bordencollectie van Villa D’Este Home Tivoli kreeg de hoofdrol in de allereerste Westwing TV-commercial. De keuze voor deze samenwerking sprak haast voor zich. Westwing en Villa D’Este Home Tivoli delen beide een passie voor kleurrijke en elegante producten, die een humoristische en creatieve toets geven aan je interieur.