Villeroy & Boch servies

Villeroy & Boch servies

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorVilleroy & Boch servies

Wil je jouw tafel in stijl dekken en voor elke gelegenheid een mooi servies op tafel kunnen zetten? Dan is de keuze voor een Villeroy en Boch servies snel gemaakt. Het Villeroy en Boch servies is vaatwasbestendig en vaak ook goed te gebruiken in de magnetron (behalve als er goud of platina gebruikt is). Dit zorgt ervoor dat het servies perfect is voor dagelijks gebruik. Er wordt wel geadviseerd de vaatwasser niet hoger dan 55 graden te zetten om zo beschadiging van het servies te voorkomen.

Het Villeroy en Boch servies bestaat uit diverse series, er is voor ieder wat wils! Villeroy en Boch heeft serviezen met een bloemendecor, met intense kleuren, of meer moderne serviezen.

Veelzijdigheid

Een servies van Villeroy en Boch is compleet verkrijgbaar, van gewone tot diepe borden en van bestek tot glazen. Alles wat je nodig hebt om je tafel compleet te dekken, dat heeft Villeroy en Boch! Naast items om je tafel mee te dekken, heeft Villeroy en Boch ook van alles om mee te bakken en te decoreren. Je kunt dus alle kanten op als je kiest voor Villeroy en Boch.

Een Villeroy en Boch servies heeft verschillende items. Er zijn complete serviezen te koop, maar je kunt borden ook los kopen. Naast serviezen heeft Villeroy en Boch bestek, waarbij er keuze is uit besteksets, kinderbestek, saladebestek of losse vorken, messen en lepels. Bouw langzaam je eigen collectie met het Villeroy en Boch servies!

Romantisch

Vooral voor de romantici onder ons is er volop Villeroy en Boch servies verkrijgbaar. Op een aantal serviezen van Villeroy en Boch staan mooie schilderingen gebaseerd op de natuur. Dit schept meteen een romantische sfeer aan de tafel!

Modern

Ben je op zoek naar een modern Villeroy en Boch servies, dan is de keuze voor het Newwave series snel gemaakt. Het Newwave Villeroy en Boch servies bestaat uit items die geïnspireerd zijn op de golven van de zee. De borden van dit servies zijn vierkant, maar toch sierlijk en zorgen voor beweging op de tafel.

Villeroy en Boch staan niet alleen bekend om de kwaliteit van het servies, maar is tegenwoordig de grootste internationale producent van porselein. Naast servies produceert Villeroy en Boch bijvoorbeeld ook sanitair en tegels. En.. kristallen glazen!

Villeroy en Boch.. they have it all!