Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorVilleroy & Boch

Het merk Villeroy & Boch staat voor een tijdloze elegantie en uitstekende kwaliteit. Sinds het bedrijf werd opgericht in 1748, is de innovatiecultuur van het bedrijf een van de meest relevante succesfactoren. In 2004 heeft Villeroy & Boch zelfs een award hiervoor ontvangen, genaamd "Innovation Award van de Duitse economie".

Door voortdurend te innoveren heeft Villeroy & Boch ervoor gezorgd dat ze niet zomaar worden vergeten wat eveneens een belangrijk succesfactor van het merk is.

Duurzaamheid

De firma beschikt over een milieuzorgsysteem dat alle belangrijke processen met betrekking op de ecologie en de economie stuurt en controleert, met als doel om duurzaamheid te creëren. De prioriteiten zijn hier vooral gefocust op energie-efficiëntie, het behoud van natuurlijke hulpbronnen en de vermindering van zowel de CO² uitstoot als afvalbelastingen.

Kortom, met de aankoop van Villeroy & Boch producten kunt u een actieve bijdrage aan de bescherming van het milieu leveren!

Producten van Villeroy & Boch

Met zijn producten verrijkt Villeroy & Boch het dagelijks leven van velen en verbetert het de kwaliteit van leven over generaties met mooie, maar ook zeer nuttige dingen.

De producten van de handelsonderneming worden in verschillende productgroepen onderverdeeld, zoals bijvoorbeeld badkamers, keukens en eetkamers. De individuele producten binnen deze verscheidene segmenten zijn voorzien van hoogwaardige materialen, een harmonieuze kleurkeuze en hebben een welgevormde functionaliteit.

Door middel van de voortdurend opkomende en creatieve collecties is het moeilijk om een onafgebroken beeld van het nieuwe aangezicht te krijgen. De producten van Villeroy & Boch hebben een tijdloos, elegant, modern en uniek ontwerp en worden op deze manier ook door anderen beschreven.

Badkamer en Wellness

De badkamer wordt verondersteld als een droombadkamer op te treden, aangezien men hier toch meer tijd doorbrengt dan in eerste instantie misschien wordt gedacht. Daarentegen zou men de dag gemotiveerd moeten beginnen om het vervolgens weer ontspannen af te kunnen sluiten. Met het aanbod van de kwalitatief hoogwaardige producten van Villeroy & Boch kan dit mogelijk worden gemaakt.

De producten variëren van wastafels, toiletten en bidets tot een whirlpool, sauna en zelfs van badkameraccessoires tot badtextiel. Door deze ruime keuze, heeft u veel mogelijkheden om gevarieerde badkamerbenodigdheden van het bedrijf te kiezen.

Door de verscheidenheid van de badkamer collecties zijn er verschillende stijlen verkrijgbaar die door de firma worden aangeboden. Natuurlijk kunt u uit deze verschillende stijlen ook afzonderlijke items installeren in de al reeds bestaande badkamer.

Het servies

Koken, bakken, braden, de tafel dekken en serveren wordt door middel van de topkwaliteit en stijlvolle producten uit het servies assortiment van Villeroy & Boch nog leuker. Niet alleen op feestdagen of festiviteiten is het van belang dat het “mooie servies” op tafel komt. Het maakt niet uit of u nu aan het barbecuen bent, een maaltijd met vrienden of familie voorbereid of gewoon avondeten wilt maken, servies met bijpassend bestek en passende decoratie moet men altijd in huis hebben en kan telgens worden hergebruikt.

Met de producten van het servies assortiment van Villeroy & Boch kan men elke dag gasten aan tafel ontvangen, aangezien het aanzien altijd kan worden vernieuwd en anders worden opgemaakt.

Tegels

Het tegelassortiment van Villeroy & Boch bestaat uit tegels voor de badkamer-, woonkamer- evenals keukentegels tot en met weerbestendige tegels voor het gebruik buitenshuis.

De tegel varianten bieden creatieve, ongewone en klassieke oplossingen voor al deze leefgebieden. Of het nu in de stijl van parket is, mozaïek tegels voor wanddecoraties of voor het ontwerpen van inloopdouches, de tegels van Villeroy & Boch zijn esthetisch en modern.

De keuken

De keuken is, in het bijzonder, een van de meest gebruikte ruimtes in het huis. Daarom mag er in deze ruimte ook best veel aandacht worden besteed aan genoegdoening en comfort.

Hoewel het werk in de keuken niet altijd leuk is, maar wel kan zijn, wordt het door de functionele producten van Villeroy & Boch wel gemakkelijker gemaakt wat het werk enigszins verlicht.

Echter, hoeft de functionaliteit in de keuken niet alleen voorop te staan, maar is het ontwerp en uiterlijk evenzeer belangrijk. Wanneer de keuken is voorzien van een elegante gootsteen, praktische hulpstukken evenals visueel aantrekkelijk keukenaccessoires en gebruiksvoorwerpen kan men de keuken zo inrichten en eigen maken als men zelf wilt. Daarentegen, worden niet alleen de dure keuken producten gemaakt van robuuste en duurzame materialen, de aanvullende producten van Villeroy & Boch kunnen eveneens veelvuldig gebruik worden.