Vilten mand

Vilten mand

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorVilten mand

Bij het uitzoeken van accessoires kijk je meestal vooral naar de vorm en kleur van het product. Sommige dingen trekken echter direct de aandacht door het gebruikte materiaal. Het is van hoge of mooie kwaliteit, of het gekozen materiaal is buitengewoon bijzonder. Deze vilten mand is de laatst genoemde. De softe aanblik geeft je direct een huiselijk gevoel, en het is dus ook niet vreemd dat vilt steeds vaker voor allerlei woonaccessoires gebruikt wordt.

opgeruimd staat netjes

Een vilten mand is de ideale opbergmand. Door zijn eenvoud en uitstraling mag hij gewoon in het oog springen. Pontificaal in beeld is geen enkel probleem; integendeel zelfs.

Het design van de vilten mand is zodanig dat hij gemakkelijk overal op of onder schuift.
Heb je een kubus kast, dan past de juiste maat vilten mand daar ook goed in. En dat staat nog hartstikke leuk ook! Ga voor allemaal manden in het wit of in het grijs. Of juist voor felle kleuren Je stopt er zo al het speelgoed van de kids in. Bye bye rommeltjes!

Je kunt er echt een keur aan dingen in kwijt, en je zit dus ook niet vast aan slechts één ruimte van het huis. Alleen je eigen creativiteit zou je kunnen beperken bij het kiezen van een functie voor een vilten opbergmand.

multifunctioneel

De echte stylisten onder ons gebruiken de vilten mand tweevoudig; als opberger én als uniek detail van het interieur.

Vier vilten manden onder een glazen koffietafel vormen een te gekke manier om je glossy’s, flessen wijn of andere items tentoon te stellen. En ze staan niet in de weg! Wil je het extra cosy hebben? Kies van voor wolvilt.

In de slaapkamer is een vilten mand perfect voor het opbergen van je verzameling shawls en stola’s. Of al je kleurige teenslippertjes in de zomer. In je kleerkast is het sorteren van linnengoed, sokken en ondergoed met de vilten mand een fluitje van een cent geworden.

Zelfs in de badkamer is hij onmiskenbaar handig. Denk aan opgerolde handdoeken of de shampoos en verzorgingsproducten van de hele familie.

pront en proper

Met kinderen is het altijd lastig de boel opgeruimd te houden. Een vilten mand naast de box; en al die kleine speeltjes zijn in een wip uit het zicht.

Een aantal vilten manden in de gang en zwervende schoenen en schooltassen hebben een fraaie plek gevonden. En wat denk je van je kantoor aan huis? Met een vilten mand voor elke stapel paperassen maak je snel ruimte voor de volgende klus.

Je ziet het; is de vilten mand geen geweldige aanvulling op je huis? Schaf er een of meer aan voor jezelf. Maar sla er ook wat in voor de komende verjaardagen, want wie een vilten mand ziet, wil het óók in zijn bezit hebben!

Shop de leukste vilten woonaccessoires!

Vergeet vandaag niet ook nog een kijkje te nemen in Westwings online magazine! Hier vind je inspirerende ideeën en suggesties om van jouw huis een uniek en mooi huis te maken.

Style experts en ontwerpers openen exclusief voor Westwing de deuren van hun mooi ingerichte huis. Laat je hierdoor inspireren en blijf up to date over de laatste trends! Schrijf je in op de nieuwsbrief en word dagelijks verwend met decoratie tips en DIY ideeën. Hiermee maak jij van jouw huis een uniek huis!