Vintage posters

Vintage posters

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorVintage posters

Een snelle make-over van je woning is niet zo eenvoudig. Eigenlijk is alles nog goed, maar je wilt een andere uitstraling? De kamer opvrolijken, meer sfeer geven of juist klassiek maken? Vintage posters toveren een saaie kamer direct om tot een sprookjesruimte, waar de elfjes in rondvliegen, waar exotische dieren in rondsluipen en waar kabouters snel hun plekje zoeken. Zo’n poster is een vorm van pure kunst.

Op zoek naar een maatje: vintage posters

Ieder maatje heeft zo zijn charme. Groot of klein, breed of smal, een poster lijkt misschien wat gedateerd, maar is dat zeker niet. Zeker nu we allemaal terug willen naar een strakke woning, verlangen we af en toe naar een beetje kleur. Een nostalgisch gevoel dat we kunnen verdrijven met a piece of art. Lekker plakken, die vintage posters. Hang ze op de slaapkamerdeur, in de woonkamer of versier de zolder met je favoriete items. In een groepje of alleen in een grote lijst, met posters in 50 x 40 , ze zijn net als wij.

Een herinnering aan oude tijden

Vintage posters zijn lekker authentiek en doen je herinneren aan oude tijden. Het zijn dan ook ideale herinneringen voor aan de muur. Maak je eigen travel poster met een bestemming waar je ooit nog naartoe wilt, laat reclame de boel inspireren en ga voor een originele en toepasselijke quote waar je telkens aan herinnerd wordt. Vintage posters zijn echt en natuurlijk, maar kunnen net zo goed abstract zijn. strong>Tip: lekker goedkoop decoreren doe je door regelmatig vintage posters om te wisselen door iets nieuws. Door de snelle printsnelheid van tegenwoordig heb je meteen een nieuw exemplaar.

Klassieke films als Jaws, Jurassic Park en Titanic hebben vele harten veroverd. Dit heeft geresulteerd in bijzondere fotomomenten en vintage posters. Waarom geen memorabele foto van je favoriete film in huis hangen? Terugdenken aan de oude tijden is immers iets dat we allemaal doen.

Een woning upgrade

Naast vintage posters kun je nog veel meer doen om je woning snel een upgrade te geven. Er zijn verschillende soorten wanddecoratie mogelijkheden, zoals stickers, kalenders en fotolijsten. Als je ook nog eens met de seizoenen meegaat en in de winter kiest voor een sneeuwlandschap en in de zomer voor een ondergaande zon, dan lijkt het net of je interieur altijd met de tijd meegaat.

Hou je ervan om je handen uit de mouwen te steken? Lees dan gauw verder en ontdek hoe je met slechts een paar dingen hele leuke dingen kunt maken. Deze tips kunnen je helpen om een echte leuke, vintage look te creëren!

  • Denk bijvoorbeeld een aan lichtpeertjes. Nadat een lamp stuk is gegaan doe je er eigenlijk niks meer mee. Je gooit ze gewoon weg. Je kan je peertjes echter ook recyclen, en wel op een hele leuke manier! Wanneer je het gloeidraad uit het lampje kan krijgen, heb je opeen een heel leuk vaasje over. Je zou je vaasje kunnen bevestigen op een ring om deze te stabiliseren, met de fitting omhoog. Vul het peertje met water en zet er een mooie bloem. Op deze manier heb je een heel trendy vaasje gemaakt, met een industriële en vintage look! Je kunt ook een stukje verder gaan en het lampje vullen met lampenolie en een lont. Zo creëer je een eigen olielampje met een eigentijdse look.
  • Een andere manier om met een geinig item een beetje vintage toe te voegen aan je huis is om oude, retro koffers niet weg te doen. Hebben ze nog een mooi binnenste? Hang ze dan aan de muur! Wanneer ze meerdere compartimenten hebben, gescheiden door een tussenstuk, kun je er zelfs kleine plankjes van maken. Wel even verstevigen voordat je er iets zwaars op zet. Supergrappig en mega retro!
  • Wat dacht je van een oude, houten ladder? Hier kun je ook heel veel meedoen, zeker als het gaat om retro decoratie. Bevestig een lichtsnoer rondom de ladder en hang deze aan het plafond.  OP deze manier heb je een ontzettend unieke lamp boven de eettafel. Leg er mooie, robuuste takken op voor een ruige look!
  • Heb je nog een echte ouderwetse tv? Eentje die het niet meer doet, maar die er wel supercool uitziet? Waarom sloop je niet de tv eruit, zodat je alleen het omhulsel nog hebt. Wanneer je deze leuk bekleed aan de binnenkant en er een lekker kussen of dekentje in legt, zullen jouw katten een fantastisch huisje hebben. Leuk voor de katten en leuk voor jouw interieur!

Make your home a living decor and memorize your closest thoughts!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.