Vinyl wandbekleding

Vinyl wandbekleding

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorVinyl wandbekleding

Het is tijd voor verandering in huis! Jouw interieur is na een aantal jaar weer toe aan iets nieuws. Je hebt je hier en daar al laten inspireren en hebt eigenlijk wel eens zin iets spannends te proberen. Kijken welk effect een nieuwe kleur op de muren heeft, of zou het wat zijn om één wand met een specifiek dessin te behangen? Maar dan moeten de kinderen er wel met hun speelse handjes van afblijven. De muren worden nu al zo snel vies en vlekkerig..

Bekijk dan de mogelijkheden rond vinyl wandbekleding! Dat is een ideale manier om weer leven in de brouwerij te brengen. Want vinyl is bestand tegen een stootje en zit stevig op de muur. Met wandbekleding van vinyl zul je versteld staan van de nieuwe, originele sfeer die door je interieur waait!  

Wat is vinyl wandbekleding?

Vinyl is een soort kunststof. Wordt het in wandbekleding verwerkt, dan betekent dit dat er een laagje vinyl over een behang is aangebracht. Met dit laagje is papier of textiel beter bestand tegen stoten, krassen of vocht. Daarom leent vinyl wandbekleding zich zo goed in ruimtes waar veel wordt geleefd en bewogen, zoals op een boot of in restaurants!

Soorten vinyl wandbekleding

Het aanbod van vinylbehang is even gevarieerd als rond ieder ander behang. Kies je voor vinyl behang dan kan dat van de meest artistieke patronen tot een effen kleur die helemaal naar jouw zin is.

Vind je vinylbehang toch net iets te veel van het goede en begin je de upgrade voor je interieur liever met een subtiele verandering? Ga dan voor een ander soort vinyl wandbekleding: muurstickers.

  • Met vinyl muurstickers creëer je een persoonlijk tafereel en een verrassende eyecatcher. Met dit soort wandbekleding blaas je je interieur even veel nieuw leven in als een vinyl behang. En ze zijn vaak gemakkelijk weer te verwijderen!

Krijten op vinyl wandbekleding

Vinyl wandbekleding waarop je kunt krijten biedt veel leuke mogelijkheden waar je dagelijks plezier van zult beleven.

  • Voorzie een hele muur in de keuken van vinyl behang waarop je kunt krijten. Op deze wandbekleding kan iedereen zijn to do’s, boodschappenlijst en berichtjes achter laten.
  • Vinyl krijtstickers zijn hier de kleinere vorm van. Leuke wandbekleding voor in de entree: vinyl stickers in de vorm van een tekstballon waar je regelmatig een quote op kwijt kan om bij het verlaten van je huis, in je zak te kunnen steken.

Kies je favoriete vinyl wandbekleding en je kunt zorgeloos lang genieten van een nieuwe sfeer in huis!