Vitrage wit

Vitrage wit

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorVitrage wit

Wil je een intieme sfeer voor in huis creëren? En wil je voorkomen dat jan en alleman zo naar binnen kan kijken? Dan zijn er verschillende raamdecoraties waaruit je kan kiezen. Maar welke past nu bij de stijl van jouw interieur?

Met een vitrage in het wit zorg je in ieder geval voor privacy in de kamer, maar creëer je tegelijkertijd ook een gemoedelijke setting. Je kan de vitrage dus gewoon dicht houden en alsnog genieten van het licht van buiten.

Wat is een vitrage in het wit?

Een vitrage in het wit is een gordijn dat gemaakt is uit dun geweven stof. De vitrage laat het daglicht door, maar wel wordt het zicht van buiten ermee geblokkeerd. En zo kan men dus niet van buiten naar binnen kijken. Een vitrage bestaat er in vele kleuren met allerlei soorten dessins en patronen. En deze kan ter decoratie worden opgehangen, of enkel voor privacy in huis.

  • Er bestaan neutrale vitrages waar onderaan een looddraad of zoom is bevestigd.
  • Maar ook kan je nog steeds kiezen vintage kanten vitrages ophangen. Hiermee creëer je een gemoedelijk en klassieke sfeer in huis.
  • Daarnaast kan er gevarieerd worden met de plooi van een vitrage in het wit. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit klassieke platte plooien. Of gebruik een vlinder- of trippel-plooi en creëer daarmee een frisse look.

Een vitrage in het wit hang je meestal achter een normaal verduisterend gordijn. Door een combinatie te kiezen die past bij de stijl van jouw interieur, realiseer je een unieke sfeer in huis.

Decoreer met de vitrage in het wit

De meeste mensen kiezen vandaag de dag de vitrage in de stijl van de inrichting in het huis. En dat is ook niet zo gek, aangezien je met een vitrage sfeer kan creëren in de ruimte. Dus wil je gaan voor een vitrage in het wit, gecombineerd met gordijnen in dezelfde tint? Dan krijg je een ruimtelijke sfeer die mooi overgaat in de rest van het huis.

Of wil je juist geen vitrage in het wit, en ga je eerder voor een donkere kleur? Combineer het dan samen met industriële meubels en woonaccessoires, voor een mooie rauwe setting in huis.

De mogelijkheden met raamdecoraties voor in huis zijn oneindig. Zeker omdat je deze, met alle variaties in vitrages, volledig kan aanpassen op de stijl in jouw interieur. En ook in combinatie met een gordijn, kan het de sfeer maken die je graag in de ruimte wil hebben. Tevens zorgt een vitrage in het wit voor privacy, maar laat het daglicht wel binnen. Hierdoor geniet je in de kamer van heerlijk licht overdag, maar heb je geen inkijk van buitenaf.