Zoeken
Handige en gemakkelijke bezorging
Meld je aan en ontvang een €15 voucher!

Cadeaus voor hem

187 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Cadeau voor hem: wat moet je geven?

↵↵

Vaderdag, Sinterklaas, kerst, Valentijnsdag, een verjaardag of misschien zomaar: een cadeau voor hem blijft altijd lastig. Want je wil hem verrassen, het cadeau moet bruikbaar zijn, origineel en ook nog eens binnen jouw budget vallen. Geen reden tot paniek, bij Westwing ben je aan het juiste adres als het gaat om originele cadeaus!

↵↵

Het is niet altijd eenvoudig om het ideale cadeau voor een dierbaar persoon te vinden, ook al ken je hem nog zo goed. We besparen je graag veel frustratie, inspiratie en geduld. Daarom nemen we je graag alles uit handen. Niet alleen voor grote cadeaus, maar ook met kleine cadeautjes en kindercadeaus helpen we je maar al te graag verder.

↵↵

Wist je trouwens dat een cadeaubon een van de meest gekochte cadeaus is? Je zou het misschien niet denken, maar dit standaard cadeautje is reuze populair! En altijd succesvol. De ontvanger kiest namelijk zelf iets leuks uit dus je hebt gegarandeerd een geslaagd cadeau!

↵↵

Een origineel cadeau voor hem

↵↵

We snappen heel goed dat je niet met hetzelfde cadeau als vorig jaar aan wilt komen. Alleen origineel uit de hoek komen kan soms best lastig zijn, al helemaal als je vriend, opa, vader, of broertje letterlijk alles al heeft. Je gaat op zoek naar een cadeau voor hem en komt vervolgens bij ons uit. Wat een geluk! Want wij helpen je in jouw zoektocht naar dat ene unieke cadeau voor hem!

↵↵

Iets is origineel wanneer het niet zo vaak voorkomt en ‘’anders’’ is dan normaal. Maar wist je dat je niet-originele dingen ook om kunt zetten naar originele dingen? Wat dacht je van een gepersonaliseerd T-shirt? Een T-shirt is een alledaags item, maar met een leuke of grappige tekst, een te gekke foto van jullie samen of een creatieve print is het ineens een heel origineel cadeau voor hem.

↵↵

Cadeautjes voor hem zijn pas echt origineel als ze persoonlijk zijn. Door een cadeau persoonlijk te maken, krijgt het cadeau meer emotionele waarde en is het echt onbetaalbaar. Een gepersonaliseerd sieraad, sokken met de foto van zijn hond, een snijplank met zijn naam erop of een persoonlijk bierpakket. Eén ding is zeker: niemand heeft hetzelfde cadeau als jij!

↵↵

Het perfecte cadeau voor hem: van handige gadgets tot stoere objecten

↵↵

Als je op zoek gaat naar een cadeautje voor hem is er soms niks beters wat je kunt geven dan handige gadgets of stoere objecten. Van originele gadgets tot handige survival tools voor avonturiers.

↵↵

Is jouw vriend, vader, opa, oom of man een echte vleesliefhebber? Wat dacht je van handige barbecuetools? Lekkere kruiden, handig gereedschap of misschien wel een gepersonaliseerd short! Als je hem een kookboek cadeau doet met barbecuerecepten erin, mag je misschien zelf ook wel een keer meegenieten als hij een recept gaat uitproberen!

↵↵

Is hij vaak in de tuin te vinden? Dan zijn tuincadeaus dé perfecte cadeaus voor hem. Een vuurkorf, een beeldje, een vogelhuisje of een lantaarn. Als hij helemaal gek is van zijn tuin, kan hij alle kleine cadeautjes al waarderen. Twijfel je of die dingen al heeft? Dan is buitenverlichting een goed idee: daar heb je er nooit genoeg van!

↵↵

Als hij inderdaad helemaal weg is van verlichting, dan vindt hij een lichtslinger ook helemaal het einde. Naast verlichting zorgt dit lichtsnoer namelijk ook voor sfeer en gezelligheid. Lichtslingers doen het ‘t hele jaar goed in en rondom het huis. Leuk voor binnen, maar ook ideaal voor buiten. Voor binnen kun je ook altijd gaan voor een stoere tafellamp bijvoorbeeld.

↵↵

Cadeau voor hem online kopen bij Westwing

↵↵

Cadeautjes krijgen is misschien al erg leuk, maar cadeautjes geven is nog veel leuker! Besteed aandacht aan het cadeau dat je uitkiest voor iemand en je zult zien dat diegene er helemaal blij mee is. En je er erg veel waardering voor terugkrijgt!

↵↵

Cadeautjes voor hem vind je natuurlijk bij Westwing! Wij zijn dé specialist en online aanbieder als het gaat om een cadeau voor hem. Bij Westwing vind je de leukste inspiratie: luxe cadeaus, stoere gadgets of kleinigheidjes: we hebben het allemaal. Voor elke gelegenheid en voor iedere man. Wie ga jij verrassen? En ben je opzoek naar een cadeautje voor je vriendin, moeder, vrouw of buurvrouw? Bekijk dan ook onze cadeaus voor haar.

Handige en gemakkelijke bezorging

Gratis retourneren tot 31.1.’23

Klantenservice +31(85)8889079