Wand wijnrek

Wand wijnrek

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWand wijnrek

Na een lange werkdag thuis ontspannen, of op vrijdagavond tijdens het gezellig bijkletsen met vriendinnen: wijn komt altijd van pas om in huis te hebben. Maar echte wijnliefhebbers hebben vaak een hele verzameling flessen. Waar laat je die dan? Een wand wijnrek is een mooie variatie op de standaard wijnrekken die op de grond staan.

Het wand wijnrek hang je aan de muur en zo worden de wijnflessen een mooi en zichtbaar accessoire. Hang het wand wijnrek in de keuken, zodat de wijn handig in de buurt is, of in de woonkamer, zodat de flessen in het zicht hangen.

Wand wijnrek: dat is design met wijn

Iedereen die van wijn houdt, kent het probleem wel. De verzameling lege flessen die op een gegeven moment ergens in de keuken op de grond staat. Vaak heb je geen zin om elke keer één fles naar de glasbak te brengen, maar als je in één keer alles moet meenemen, dan is dat ook geen pretje.

Gelukkig kun je ook de lege flessen in een wand wijnrek bewaren. Als de fles op is leg je hem gewoon terug in het rek, en daar kun je al het lege glaswerk bewaren totdat je naar de glasbak gaat. Je moet er dan natuurlijk wel op letten dat je onthoud welke flessen leeg zijn. Als je zin hebt in een wijntje en je trekt een lege fles uit het wand wijnrek, dan is dat wel een beetje een domper.

De wand wijnrekken hebben vaak een mooi design en worden gemaakt van lichte materialen, zoals rvs. Dat heeft een neutrale kleur en past bij elk interieur. Zo kun je zelfs meerdere wijnrekken aan verschillende muren hangen. Door een wijnrek met een mooi ontwerp krijgt jouw huis een leuke en hippe uitstraling.

Styling met een wand wijnrek

Professionele kenner of niet, met een wand wijnrek in de keuken of woonkamer, kun je de ruimte een leuke stijl update geven.

  • Gecharmeerd van de industrial look? Kies een zwart metalen wand wijnrek met een beetje een ruige afwerking. Dit wand wijnrek heeft geleefd en laat zijn sporen zien! Dit rek ziet er super industrieel uit tegen een bakstenen muur: stoer en stylish.
  • Hou jij van Shabby Chic? Shabby chic kasten hebben een even verweerde look als industriële meubels, maar zijn gemaakt van hout. Een wit houten wand wijnrek met een gebeitst laagje en sporen van slijtage geeft tegen een pastel groene muur gevuld met flessen een romantische sfeer. Zoals het hoort bij Shabby Chic!

In welk wand wijnrek hangen jouw favoriete flessen binnenkort?

Wist je dit trouwens?

Dat het beter is om volle wijnflessen tegen de muur te bewaren? De temperatuur van de vloer kan meer invloed hebben op de kwaliteit van de wijn, dan wanneer je ze tegen de muur bewaart. Die is al snel een stuk koeler!

Naast het wand wijnrek..

Als je een echte wijnliefhebber bent, zijn er allemaal leuke accessoires te koop die te maken hebben met wijn. Naast een professioneel wand wijnrek, maak je het jezelf gemakkelijk met:

  • Wat dacht je van een speciale wijnstopper, die de open fles extra mooi maakt?
  • Een mooie standaard, die je tijdens dinertjes op tafel kunt zetten om de fles in te zetten?
  • Daarnaast is een wijnkoeler ook altijd handig om in huis te hebben, voor bijvoorbeeld warme zomermiddagen waarop je de witte wijn koel wilt bewaren.

Er zijn genoeg leuke dingen te doen met wijn, maar het leukste blijft natuurlijk het opdrinken ervan. Geniet voortaan van je wijn die bewaard wordt in een mooi wand wijnrek!

Style experts en ontwerpers geven exclusief voor Westwing een kijkje in hun mooi ingerichte huis. Laat je hierdoor inspireren en blijf up to date over de laatste trends! In de webshop van Westwing vind je een groot en gevarieerd aanbod accessoires en meubels waarmee je van jouw huis een mooi huis kunt maken. Geniet van de mooie aanbiedingen en aantrekkelijke kortingen. Jouw wand wijnrek ligt meer voor handen dan je eerder dacht..