Wandasbak

Wandasbak

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWandasbak

Jij houdt van gezelligheid: feestjes aan huis zijn je niet onbekend. Of ben je de gelukkige eigenaar van een goed lopende kroeg met buiten een terras? In beide gevallen wil je al je gasten een welkom gevoel geven. Of dat rokers zijn of niet, je wilt iedereen op zijn gemak laten voelen. Alleen de rook houd je liever buiten. Daarom ben je op zoek naar de beste oplossing om het gedoe met rondslingerende peuken en alternatieve asbakken te voorkomen.

Met een wandasbak heb je dat probleem heel handig opgevangen! Een asbak aan de muur blijft waar hij is en laat de rokers meteen zien: hier kan ik gerust mijn sigaret opsteken!

Welke wandasbak hang ik aan de muur?

Een wandasbak is een slimme oplossing voor in de tuin of rond het terras van jouw kroeg. Hier hebben de rokende gasten het hele jaar door plezier van. Maar iets dat aan de muur hangt, valt vrij snel op. Zorg er daarom voor dat de wandasbak past bij jouw omgeving en bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Een wandasbak is daarom meestal gemaakt van rvs (roestvrij staal). Die kan wel tegen een regenbuitje nu en dan!

Voor elke situatie is een wandasbak te vinden:

    • Is er weinig plek aan de muur? Of alleen ruimte in lastige, kleine hoekjes? Hang hier dan een wandasbak in de vorm van een langwerpige buis. Deze smalle wandasbak voegt zich overal en neemt weinig ruimte in beslag.
    • Houd je het graag minimaal? Een strakke, vierkante asbak gemaakt van een bescheiden zilverkleurig staal zal dan voldoen. Kies er één met een dakje aan de bovenkant die de kleine gaatjes om de peuken in door te laten, overdekt. Zo blijft het aangezicht redelijk netjes.
    • Mag het best een beetje opvallend zijn? Een tikkeltje retro modern? Kies een fel rood gelakte wandasbak met het internationale symbool van een sigaret op de voorkant. Dit is een hele trendy eyecatcher!

Iets anders dan een wandasbak?

Zie je het toch niet zo zitten om je vast te leggen aan een wandasbak? Bekijk het gehele assortiment aan verschillende asbakken. Een staande asbak, een buitenasbak of een zelfgemaakte asbak geven tuin, terras en gasten net als de wandasbak een heel welkom gevoel!

Op zoek naar meer inspiratie op het gebied van woonaccessoires? Kijk dan eens op Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop. Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en de woonaccessoires zijn nog maar één klik bij je vandaan.