Wandkast wit

Wandkast wit

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWandkast wit

Je loopt door je woonkamer en beseft dat het weer even tijd wordt om op te ruimen. Je zet een aantal spullen terug op hun vaste plek en zoekt voor de rest een tijdelijke oplossing. Wanneer je dan ook eindelijk zit, kijk je even goed om je heen. Je voelt je niet bepaald voldaan bij het zien van je woonkamer. Dit heeft toch echt niks met je opruimkunsten te maken. Je mist gewoon een subtiele wandkast in wit.

Zo eens in de zoveel tijd wil je iets nieuws in je woonkamer. Dit kan als reden hebben dat je bent uitgekeken op de huidige indeling, maar ook omdat de indeling niet meer praktisch is. Voor dat laatste probleem zou een wandkast wit nog wel eens de oplossing kunnen zijn. Hoe precies? Dat lees je hier.

Alles op orde met een wandkast wit als ultieme kleur

Een wandkast in wit kan op meerdere plekken in je huis erg goed van pas komen. Denk aan de huiskamer, slaapkamer, inloopkast en noem maar op. Het is maar net hoe de witte wandkast wordt ingedeeld en welke functie hij precies heeft. Zo kun je in eerste instantie al kiezen voor een open of dicht design. Een combinatie van beide is natuurlijk ook mogelijk. Deze laatste optie is vooral makkelijk als je spullen wilt opbergen, maar ook woonaccessoires wilt wegzetten als aanvulling op je interieur.

De kleur wit is een kleur die rust en stijl uitstraalt en past daarom in vrijwel ieder interieur. Dit kan zijn in een interieur met al veel wit of juist een interieur met een knallende kleur. Een wandkast wit kan bijvoorbeeld goed gecombineerd worden met een gekleurde muur. Zo creëer je een eigentijdse wandkast. Wit als eyecatcher is dus erg goed mogelijk!

Hoe, wat, waar met een wandkast. Wit in glans of mat.

Wanneer je grote wandkasten weg wilt zetten, moeten deze niet het hele interieur overnemen. De aanwezigheid van de wandkast ligt helemaal aan het design, de plek, de functie en de kleur wit. Wil je het liefst een wandkast in hoogglans wit of mat wit? Bedenk wat het mooiste bij jou in huis past. Hier alvast wat inspiratie voor een wandkast. Wit geeft je vleugels!

  • Tv-meubel
  • Keukenwandmeubel wit
  • Kledingkast
  • Porseleinkast

Genoeg mogelijkheden dus om witte wandkasten bij jou in huis weg te zetten. Je zult zien dat het echt wat met je interieur doet, zo’n wandkast. Wit geeft net dat beetje extra. Denk voor het zoeken naar een wandkast aan de ruimte waar hij in moet komen te staan en meet deze op.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.