Wandklok zwart

Wandklok zwart

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWandklok zwart

Je denkt misschien van niet, maar klokken zijn nog erg populair in menig huiskamer. Een wandklok is een klassiek item dat tijdloos is en je altijd kunt ophangen. Zelfs klassieke klokken vinden weer hun weg terug in woonkamers en interieurs. Op zoek naar een rustige, rustieke klok waarop je altijd de juiste tijd kunt aflezen? Dan is een wandklok in zwart misschien wel wat voor jou.

Tegenwoordig maken veel mensen gebruik van gadgets zoals een horloge of smartphone om de tijd op af te lezen. Dat neemt niet weg dat wandklokken nog graag geziene woonaccessoires zijn. Een wandklok in zwart brengt sfeer met zich mee en heeft naast een functioneel aspect ook een modieus tintje.

Klokken in allerlei varianten

Niet alleen een wandklok in zwart is erg mooi. Ook staande klokken of kleine klokjes voor op de kast kunnen al een hoop invulling geven aan de ruimte. Voordat je de wandklok zwart gaat ophangen, bekijk dan goed op welke muur die het mooist zou staan. Of hang je hem liever niet in de woonkamer? Dan zijn bijvoorbeeld de keuken of de gang ook altijd goede plekken voor een wandklok in zwart. Zolang je thuis kunt zien hoe laat het is, kun je met een wandklok in zwart de plank niet misslaan.

Weinig gedoe met je wandklok zwart

Wil je graag een klok in huis, maar heb je geen zin in gedoe met het opwinden van het uurwerk of andere moeilijkheden? Dan is er gelukkig genoeg keuze voor een wandklok in zwart waaraan je zelf bijna niks hoeft te doen. Alleen even een spijkertje in de muur slaan, ophangen en klaar is Kees!

  1. Altijd de goede tijd af kunnen lezen, ook als het weer verandert van zomertijd naar wintertijd of andersom? Kies dan voor een radiogestuurde klok. Deze zet zichzelf automatisch goed met de ‘officiële’ tijd van de atoomklok! De klok wordt elke dag met de minuut gelijk gesteld en je hebt er dus geen omkijken naar.
  2. Wil je graag een wandklok in zwart op batterijen maar houd je ook van duurzaamheid? Plaats er dan oplaadbare batterijen in. Als je altijd een set opgeladen batterijen in de buurt hebt zodat je die kunt verwisselen met de lege, kom je niet zonder de tijd te zitten.
  3. Op zoek naar leuke accessoires voor in de tuin? Ook aan de tuinmuur kan een wandklok zwart erg leuk staan.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.