Zoeken
Handige en gemakkelijke bezorging
Meld je aan en ontvang een €15 voucher!

Wandklokken

1 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit

Wandklokken: altijd of tijd!

Tik tak, tik tak – de klok staat nooit stil en heeft een grote invloed op ons dagelijks leven. Het maakt niet uit of het de bus is die ons naar het werk brengt en de kinderen naar school brengt, een belangrijke afspraak bij de dokter of de kapper, een vergadering of gewoon de aftrap voor de voetbalwedstrijd van je favoriete club – het is belangrijk om in de gaten te houden hoe laat het is. Klokken zijn dus onmisbaar in ons dagelijkse leven en kunnen in vele vormen voorkomen.

Klokken zie je overal: op het computerscherm, het scherm van je smartphone, op het perron van het station, op de kerk- of klokkentoren, in de auto en zelfs op de oven. Naast een praktische functie kunnen klokken ook als prachtige decoratieve elementen en accessoires gebruikt worden. Dit kan in de vorm van een (zak)horloge maar ook als stationsklok, tafelklok, een staande klok, wekker of wandklok!

Wandklokken: praktische accessoires

Wandklokken zijn ideaal voor in huis en ze zijn er in allerlei soorten en maten. Een klok kan heel handig zijn in elke kamer van het huis: bijvoorbeeld in de keuken, op het nachtkastje in je slaapkamer, de woonkamer, de werkkamer of de hal of gang. Voor welk model en welk ontwerp je kiest is een kwestie van smaak en is ook afhankelijk van smaak. Naast wandklokken zijn er ook nog staande klokken, een tafelklok, koekoeksklokken, pendelklokken, schoorsteenmantelklokken en buffetklokken. Ze zijn er in moderne vormen, zoals de digitale wandklok, maar er zijn ook antieke klokken. Zulke oude stukken die je vaak met een beetje geluk kunt vinden op een rommelmarkt of in een antiekwinkel zijn prachtige decoratieve elementen die bij elke woonstijl geïntegreerd kunnen worden.

Handige en gemakkelijke bezorging

Tot 30 dagen gratis retourneren

Klantenservice +31(85)8889079