Zoeken
Handige en gemakkelijke bezorging
Meld je aan en ontvang een €15 voucher!

Zwarte wandklokken

8 Producten

Zwarte wandklokken: altijd op tijd!

Je denkt misschien van niet, maar klokken zijn nog erg populair in menig huiskamer. Een wandklok is een klassiek item dat tijdloos is en je altijd kunt ophangen. Zelfs klassieke klokken vinden weer hun weg terug naar de woonkamers en interieurs. Op zoek naar een rustige, rustieke klok waarop je altijd de juiste tijd kunt aflezen? Dan zijn zwarte wandklokken misschien wel wat voor jou.

Een klok is natuurlijk een stijlvol accessoire, maar het heeft uiteraard ook een praktisch aspect. Het helpt je om altijd op tijd te zijn! Hang in elke ruimte een mooie klok op om altijd te weten hoe laat het is.

Zwarte wandklokken: voor altijd modieus

Tegenwoordig maken veel mensen gebruik van gadgets zoals een horloge of smartphone om de tijd op af te lezen. Dat neemt niet weg dat wandklokken nog graag geziene woonaccessoires zijn. Een klok in het zwart brengt sfeer met zich mee en heeft naast een functioneel aspect ook een modieus tintje.

Klokken in allerlei varianten

Niet alleen zwarte wandklokken zijn erg mooi. Ook een tafelklok voor op de kast kan al een hoop invulling geven aan de ruimte. Voordat je een klok gaat ophangen, bekijk dan goed op welke muur die het mooist zou staan. Of hang je hem liever niet in de woonkamer? Dan zijn bijvoorbeeld de keuken of de hal ook goede plekken voor een zwarte klok. Zolang je thuis kunt zien hoe laat het is, kun je met een zwarte wandklok de plank niet misslaan.

Weinig gedoe met zwarte wandklokken

Wil je graag een klok in huis, maar heb je geen zin in gedoe met het opwinden van het uurwerk of andere moeilijkheden? Dan is er gelukkig genoeg keuze voor een wandklok in het zwart waaraan je zelf bijna niks hoeft te doen. Alleen even een spijkertje in de muur slaan, ophangen en klaar is Kees!

  • Altijd de goede tijd af kunnen lezen, ook als het weer verandert van zomertijd naar wintertijd of andersom? Kies dan voor een radiogestuurde klok. Deze zet zichzelf automatisch goed met de ‘officiële’ tijd van de atoomklok! De klok wordt elke dag met de minuut gelijk gesteld en je hebt er dus geen omkijken naar.
  • Wil je graag zwarte klokken op batterijen maar houd je ook van duurzaamheid? Plaats er dan oplaadbare batterijen in. Als je altijd een set opgeladen batterijen in de buurt hebt zodat je die kunt verwisselen met de lege, kom je niet zonder de tijd te zitten.
  • Op zoek naar leuke accessoires voor in de tuin? Ook aan de tuinmuur kan een zwarte klok erg leuk staan.
  • Nou hup, waar wacht je nog op? Het is de hoogste tijd! Stop snel die zwarte wandklokken in jouw winkelmandje!

    Handige en gemakkelijke bezorging

    Gratis retourneren tot 31.1.’23

    Klantenservice +31(85)8889079