Wandplank hoogglans wit

Wandplank hoogglans wit

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWandplank hoogglans wit

Je houdt van de kleur wit, omdat het zo lekker rustig werkt in je interieur. Nu zoek je toch een manier om wat leuke accessoires of boeken weg te zetten in je woonkamer. Voor een gewone kast heb je geen ruimte of zie je eigenlijk niet zitten. Dan is een wandplank in hoogglans wit misschien wel wat je zoekt.

Een gewone mat witte wandplank is dan stiekem net weer aan de gewone kant. Je zoekt gewoon iets dat wat meer stijl heeft zonder dat het overdreven wordt. Een wandplank in hoogglans wit heeft het beste van twee werelden, ook voor jouw interieur. Lees snel verder als je wil weten hoe precies.

Dé kleur voor een wandplank: hoogglans wit

Een wandplank in hoogglans wit zorgt voor de perfecte balans tussen eenvoud en stijl en past in iedere kamer van het huis. Vooral in een eigentijds interieur werken hoogglans planken erg goed. De glans zorgt voor een frisse en stijlvolle uitstraling zonder dat ze tegen de achtergrond verdwijnen. Benieuwd hoe je ze kan weghangen in de verschillende kamers in je huis? Doe hier je inspiratie op voor een wandplank: hoogglans wit als engelachtig decor.

  • In de keuken: Hang hem in de keuken aan de wand om al je kruidenpotjes en andere voorraadpotten op te zetten. Niet alleen staan ze zo niet in de weg, het ziet er ook heel erg leuk uit.
  • In je woonkamer: Hang in de woonkamer een wandplank hoogglans wit op en zet er verschillende fotolijstjes op. Natuurlijk ook erg leuk voor andere kleine accessoires of een rij boeken.
  • In de werkkamer: Berg al je boeken op door ze weg te zetten op een wandplank. Hoogglans wit is dan wel zo charmant. Let er in dit geval op dat de plank het gewicht van de boeken kan dragen.
  • In de slaapkamer een wandplank.: Creëer een plekje om doosjes met sieraden, geurtjes en make-up producten weg te zetten. Ook erg handig om ze boven je bed te hangen met een lampje erop of geïmplementeerde verlichting erin.
  • Hoogglans wit en kleur. Een wandplank in hoogglans wit geeft een knallend contrast tegen een anders gekleurde muur, wat een speels effect geeft.

Of toch liever…

Is een enkele wandplank niet genoeg voor in jouw huis? Kies dan voor een hoogglans wandkast. Met een wandkast in wit hoogglans creëer je nog meer opbergruimte, maar past het nog steeds erg goed binnen je interieur. Een wandmeubel in wit kan zowel hangen als staan. Doe er mee wat je wilt. Hang een wandkast naast een wandplank. Hoogglans wit brengt de ruimte tot leven en zorgt ervoor dat jij volop kunt combineren.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.