Washandjes

Washandjes

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWashandjes

Was jij je normaalgesproken puur met de blote hand? Dit hoeft niet meer! Er bestaat een lekkerder, rustgevender alternatief hierop; washandjes.

Als je er eenmaal onder staat, kun je er geen genoeg van krijgen; de douche. Heerlijk, die warme stralen op je lichaam. Of ben jij meer fan van lekker in een bad vol sop liggen en weg te dromen? Allebei hebben een erg relaxende werking, maar je wordt er niet vanzelf schoon van. Een setje washandjes helpt hierbij!

Vrolijk de badkamer in en uit!

Met een set washandjes maak je je douche- en baddersessies een stuk productiever. Niet alleen kom je lekker schoon en fris de badkamer uit, maar ook nog extra ontspannen. Daarom zijn washandjes absolute musthaves als het gaat om je dagelijkse douche- en baddersessies. Ze zijn gemaakt van katoen en bevatten kleine katoenen haartjes. Niet alleen zorgt het strelen van deze haartjes over je lichaam ervoor dat je je lichaam grondig kunt schoonmaken, maar ook werken ze als een soort massagemiddel. Van je gezicht tot aan je voeten voel je je iedere ochtend en iedere avond als herboren!

Ruime keuze

Washandjes zijn er in verschillende kleuren. Voor de kids zijn er zelfs washandjes in allerlei verschillende vormen. Denk aan leuke diertjes zoals een vrolijke papegaai, compleet met de meerkleurige lichaamsdelen en oogjes. Is jouw kind een grotere fan van een hondjes? Of misschien wel paarden? Maak van het douchen en baden een leuke gelegenheid door dezelfde washandjes te gebruiken; een voor mama en een voor de kleine. Hoe dan ook genieten zij van vrolijke washandjes, waardoor het douche of baden toch net iets leuker wordt!

Veelzijdig

Je hoeft washandjes niet alleen voor het badderen te gebruiken. Washandjes blijken ook goed te werken als verkoeling. Nu het hooikoortsseizoen in volle gang is, is het voor zowel jong als oud aan te raden een vochtig washandje mee op pad te nemen. Washandjes lenen zich ervoor zich te vullen met ijsklontjes als je even last hebt van kriebelende ogen. Je legt het washandje op je oog en voor je het weet is de kriebel weg. Daarnaast zijn washandjes ook erg goed te gebruiken voor het schoonmaken van andere voorwerpen. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van stof van je meubilair of zelfs het poetsen van het interieur van je auto!

Doe het zelf: haak je eigen washandjes!

Ondanks het ruime aanbod aan washandjes nog steeds niet tevreden? Haak je eigen washandje in elkaar! Met een klos garen in leuke kleuren en een beetje creativiteit heb je binnen no time je eigen persoonlijke washandje of misschien wel hele serie washandjes in elkaar gebreid!