Wasmand

Wasmand

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWasmand

Elke dag wisselen we van kleding en stellen we nieuwe outfits samen, om de zoveel tijd natuurlijk weer schone lakens op het bed en een frisse handdoek voor in de badkamer. Om alle vieze kleding en linnen op te vangen maken we gebruik van de wasmand.

Maar naast de functionele waarde van de wasmand, is dit ook een echte sfeermaker voor de bad- of slaapkamer! Maak daar gebruik van en kies een wasmand die past bij jouw stijl. Creëer sfeer met deze fijne vriend in huis!

Orde en stijl met een wasmand

Kleding die we ’s avonds uittrekken verspreid zich over de vloer, stoelen en bank totdat ze in de wasmachine gestopt worden. Maar een wasmand in de badkamer laat het wasgoed stijlvol verdwijnen en zorgt voor orde in de kamer. Daarnaast bespaart een wasmand ook tijd, omdat op de volgende wasdag niet meer elk kledingstuk uit verschillende kamers bijeengeraapt moet worden.

Draagbare wasmand – een praktische hulp in huis

De klassieker onder de wasmanden is een draagbare kunststof wasmand met handgrepen aan beide kanten. Ongeacht of het een ronde, een vierkante of ovale wasmand is, dit type is niet in eerste instantie decoratief, maar vooral erg praktisch.

De was, schoon of ongewassen, kan eenvoudig van de ene plaats naar de andere worden vervoerd. Ook voor het sorteren van het wasgoed kun je dit type wasmand gebruiken, omdat je er twee of drie naast elkaar kunt zetten en de kledingstukken op temperatuur en kleur kunt sorteren.

En dan hup vanuit de wasmanden direct in de wasmachine! Bekende merken onder de wasmanden zijn Curver en Brabantia.

De wasmand, een stijlvol accessoire om wasgoed te verzamelen

Wie een stijlvolle en decoratieve manier zoekt om zijn wasgoed tot de volgende wasdag in te verzamelen, kan voor een wilg, rotan wasmand of een van hout kiezen.

Ook deze stijlvolle wasmanden zijn vaak voorzien van handige handvatten, plus een deksel zodat het vieze wasgoed niet altijd in het zicht is. Met zo een wasmand geef je de badkamer een natuurlijke uitstraling en een Scandinavische touch!

De multifunctionele wasmand

Een multifunctionele wasmand? Ga dan voor een model die naast het opvangen van de was, ook kan dienen als krukje of zitmeubel. Deze wasmanden zijn wat stabieler en meestal gemaakt van een stevig hout.

Met een extra zitkussen zorgt deze mand dan in elke badkamer voor een vleugje gezelligheid en sfeer. Een wasmand om even rustig op plaats te nemen om de voetjes te drogen of bij te kletsen terwijl de ander staat te douchen!

Wasmand die geen mand is

WasmandVoor de praktische opslag van vieze was zijn er uiteraard niet alleen wasmanden, maar ook andere opslagmogelijkheden.

  • Een waszak,
  • wastas of
  • wasbox

.. zorgt net zo goed voor orde in de badkamer of slaapkamer en laat zich net zo makkelijk vervoeren als een wasmand.

Dit type wasmand, wat dus eigenlijk geen mand is, is er in allerlei soorten vormen. Ook een waszak, wastas of wasbox komt net als de wasmand in verschillende materialen, van stof en kunststof tot metaal en in alle kleuren, van wit tot neon groen.

Kies een wasmand volgens jouw stijl in huis en je badkamer of slaapkamer krijgt een extra sfeer boost!

Vergeet niet een kijkje te nemen in Westwings online magazine! Hier vind je inspirerende ideeën en suggesties om van jouw huis een uniek en mooi huis te maken. Westwing is een online webshop waar je elke dag een gevarieerd aanbod accessoires en meubels vindt. Alles voor in huis en tuin! Ben je zoek naar een super geslaagde wasmand, een rotan wasmand, een ronde wasmand of een echte design wasmand? Grote kans dat je hem vind in de shop van Westwing!